Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: ψωμι??

ψωμι?? 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6499

• maraki23
  • Το Άβαταρ του/της maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εχω 2 ερωτησουλες 1ον μετα απο διακοπη της διαιτασ 20(κ εχω να πω οτι ξεσκηστηκα σε υδατανθρακες κ εβαλα μονο 1 κιλο))) ημερων που ημουν γυρω στους 30 υδατ τωρα που ξαναξεκηναω αρχιζω παλι απο τους 20???κ 2ον μια φετα ψωμι τοστ συσκευασμενη εχει 17 περιπου υδατ μπωρω να φαω μια ημερησιως??,κ στην συνεχεια υπολογιζω τους υδατανθρακες ωστε να ειμαι παλι στο οριο της ημερας...?? ευχαριστω κ χρονια πολλα σε ολους!!!!!!!!!!!! :P
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ψωμι?? 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6501

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
maraki θα σου πω τι θα κανω εγω. Απο Δευτερα με το καλο, ξεκιναω παλι φαση ενεργοποιησης. Τις 2-3 πρωτες μερες, θα προσπαθησω να μεινω κατω απο 20 για να αποτοξινωθω. Τωρα οσον αφορα το ψωμι του τοστ, εισαι σιγουρη οτι ολη την υπολοιπη μερα θα παρεις μονο 3 υδατανθρακες;;;;
Γι αυτο κανε καμια απο τις συνταγουλες τυπου "ψωμι" και φαε οσο θες. Η αισθηση ειναι ιδια, χωρις τους κακους επεξεργασμενους υδατανθρακες.
love your self

Re: ψωμι?? 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11248

• adamantia
  • Το Άβαταρ του/της adamantia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
επαναφέρω το θέμα για να ρωτήσω..: δλδ τρώμε ψωμί και στη πρώτη φάση αρκεί να κρατάμε τους υδατάνθρακες κάτω από 20 απ' ότι κατάλαβα.. αυτό ισχύει και για το περιβόητο ρουλόψωμο εεε? απλά νόμιζα ότι στη πρώτη φάση δεν πρέπει να φάμε καθόλου ψωμί κανονίκο η Low carb ακόμα και αν οι υδατάνθρακες είναι κάτω από 20.. 8)

Re: ψωμι?? 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11249

• sylvioula
  • Το Άβαταρ του/της sylvioula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλά νόμιζες! Στην πρώτη φάση κάνουμε αποτοξίνωση από αλεύρια, ζάχαρες, πατάτες κλπ!
άσε που για να βγάλεις την υπόλοιπη μέρα με μόνο 3 υδατάνθρακες θα πρέπει να τρως μόνο μπριζόλες χωρίς ίχνος σαλάτας και ποιος το κάνει αυτό;
ρουλόψωμο μπορείς να φας, αλλά με μέτρο, γιατί έχει πολλές θερμίδες. και ψωμάκι λιναρόσπορου επίσης!
προσπαθήστε οι καινούριες να είστε τυπικές στην αρχή τουλάχιστον μέχρι να πάρετε μπρος. την κάνετε που την κάνετε την προσπάθεια, κρίμα δεν είναι να μην έχει αποτέλεσμα; έτσι κι αλλιώς υπάρχουν ένα σωρό λιχουδιές που μπορούμε να φάμε κανονικά και με το νόμο. εγώ αυτές τις μέρες που έφυγε ο άντρας μου ταξίδι και δεν έχω πειρασμούς στο σπίτι, ούτε άλλον έναν να ταίζω, την έχω καταβρεί που μπορώ να κάνω τα δικά μου εκκεντρικά γεύματα. Σήμερα ας πούμε τρώω απ' το πρωί κεφτεδάκια, που έφτιαξα με λιναρόσπορο αντί για φρυγανιά (έχει συνταγή στο φόρουμ) βουτηγμένα σε μαγιονέζα. χτες την έβγαλα με μαγειρεμένο κιμά ανακατεμένο με αυγό βραστό σε φετούλες και λιωμένο τυρί! θέλει μαγείρεμα η φάση, αλλά αν έχεις αυτά, που χρειάζεσαι ούτε πεινάς ούτε νιώθεις στέρηση.
καλή αρχή και να μας λες πώς τα πας!!!

Re: ψωμι?? 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11251

• adamantia
  • Το Άβαταρ του/της adamantia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
thanks!

Απλά σκεφτόμουν τα αυγά το πρωί να τα κάνω μελάτα γιατί όλο το ίδιο θα τις κόψω λίγουλάκι.. αλλά το μελάτο θέλει και τη βούτα του.. όπως και να χει καταλαβαίνω ότι το πρώτο 15νθήμερο θέλει και λίγο προσοχή!

Re: ψωμι?? 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11260

• maraki23
  • Το Άβαταρ του/της maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κ εχω ξανα την ιδια απορια διοτι δεν θυμαμαι,τισ πρωτεσ 15 μερεσ τι απαγορευεται να φαμε?βασικα θελω να μαθω φετα με μηδεν -κρεμα γαλακτοσ με 3 περιπου-τυρακι κιτρινο επιτρεπονται κ κανενα σαλαμακι με 3??βασικα οταν λετε γαλακτοκομικα οχι ενοουμε κ τα κασερακι-τυρακια,ή μονο το γιαουρτι κ το γαλα απαγορευεται τισ πρωτεσ μερεσ?
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα

Syndication