Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: υπερκαταναλωση αλκοολ

υπερκαταναλωση αλκοολ 8 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19889

• kostasm
  • Το Άβαταρ του/της kostasm
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα σε ολους. Μολις προσφατα ανακαλυψα την Ατκινς και ειμαι ακομα στην πρωτη βδομαδα. Δυστυχως θα παω σε ενα μουσικο φεστιβαλ σε 2 βδομάδες απο τωρα οπου η υπερκαταναλωση αλκοολ ειναι δεδομενη. Θα βρισκομαι στη φαση 2 τοτε. Αν κατάλαβα καλα 40γρ υδατάνθρακες στη φαση 2 ειναι καλα. Το προβλημα ειναι οτι αυτο αντιστοιχει σε 5-6 μπυρες χωρις αλλα. Σκεφτομαι να πινω ουισκι η λευκα ποτα. Η ερωτηση μου ειναι: θα βγω απο την κετωση ετσι? Τι να προσέξω?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

υπερκαταναλωση αλκοολ 8 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19890

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
αν ανεβάσεις απότομα υδ/κες στους 40, σίγουρα θα βγεις! θέλει περίπου 5γρ+ την εβδομάδα με την προυπόθεση ότι συνεχίζεις να χάνεις...τώρα για το φεστιβάλ, τι να σου πω...εσύ αποφασίζεις τι είναι σημαντικότερο: να γίνεις φέσι ή να ξεκινήσεις από την αρχή. ιτς απ του γιου!

υπερκαταναλωση αλκοολ 8 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19891

• kostasm
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστω για την απαντηση. Δε θελω να χασω πολλά. Κοντα στα 6-7 κιλα τα οποια μπορει να χασω στη πρωτη φαση (αν καταλαβα καλα). Μετα θα διατηρηθω ανεβαζοντας καπως αποτομα τους υδατανθρακες ή θα τα παρω πισω αποτομα?

υπερκαταναλωση αλκοολ 8 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19903

• SissyAp
  • Το Άβαταρ του/της SissyAp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αν θυμαμαι καλα διαβαζοντας αλλο ποστ σου , δεν εχεις πολυ καιρο που ξεκινησες σωστα? Αν ανεβασεις τοσο αποτομα τους υδατανθρακες ειναι δεδομενο οτι θα σταματησεις να χανεις και ισως παρεις κι ολας. Εγω καμια φορα ξεφευγω λιγο μιλωντας για δυο τρεις παραπανω μονο και η ζυγαρια δεν ξεκολλαει.
Αν ειχες αποφασισει να τα χασεις τα κιλα σου καλο ειναι να εισαι πιστος στο προγραμμα και στις φασεις του!
Οσο για τις μπυρες .. απεφυγε τες καλυτερα! Πιες κατι αλλο και μην ξεφυγεις!

υπερκαταναλωση αλκοολ 8 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19904

• kostasm
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ναι τωρα ξεκινησα.
Ηθελα να χασω λιγα κιλακια σχετικα γρηγορα. Μετα το καλοκαιρι σκοπευω να την υιοθετησω σαν τροπο ζωης, εφοσον δω οτι εχω καποια αποτελεσματα και οτι μου ταιριαζει.
Για την ωρα ομως, επειδη το αλκοολ ειναι αναποφευκτο... κατι σε στυλ Gordons Space ή Smirnoff Ice εχει υδατανθρακες?

υπερκαταναλωση αλκοολ 8 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19929

• stef4
  • Το Άβαταρ του/της stef4
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
googlαρε τα...πχ gordon space carbs...

βοτκα τζιν τεκιλα ουισκι δεν εχουν θερμιδες! με σοδα και λαιμ μεσα και εισαι οκ, η με λιγο αναψυκτικο λαιτ ομως
προχτες ηπια μοχιτο και αντι για ζαχαρη του ειπα ριξε 1-2 στεβιες!! βγηκε τελειο. λαιμ παγο δυοσμο σοδα στεβια και λευκο ρουμι...ολοιδιο με το κανονικο

χτες ηπια μετα απο 20 μερες 3-4 μικρες μπυρες..και εφαγα μια χουφτα πατατακια...να το θεωρησω σαν refeed? χεχε
Τελευταία διόρθωση: 8 Χρόνια 7 Μήνες πριν από stef4.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.052 δευτερόλεπτα

Syndication