Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Απο λαχανικά όλα?

Απο λαχανικά όλα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17337

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα!

Είμαι 4η μέρα στη φάση 1 και έχω λίγο μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω. Διάβαζα ότι το τυρί πρέπει να περιορίζεται στα 110γρ. Ισχύει αυτό? Συμπεριλαμβάνεται και η φέτα στα 110γρ?

Επίσης έχω μπερδευτεί με τα λαχανικά. Εγώ τρώω πολύ χωριάτικη μιας και είναι η εποχή της ... αλλά διάβασα ότι η ντομάτα έχει πολλούς υδατάνθρακες. Δηλαδή με μία χωριάτικη πόσους παίρνω? Μπορώ να φάω μια χωριάτικη το μεσημέρι με κρέας και μπρόκολο με ντομάτα το βράδυ? Το μπρόκολο κάνει επίσης ή είναι κι αυτό πλούσιο σε υδατάνθρακες? Δηλαδή τελικά μόνο μαρούλι επιτρέπεται?? Σπανάκι?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Απο λαχανικά όλα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17339

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Η ντοματουλα αν και αρχισε η εποχη της θελει προσοχη ! Οντως εχει "μπολικους" υδ/κες τους οποιους τωρα δεν θυμαμαι να σου πω ..ελπιζω καποια φιλη αμμεσα να μας τους δωσει ..προτιμοτερο ειναι το μαρουλι ..και εγω τωρα επαναλαμβανω την πρωτη φαση και χρησιμοποιω το μαρουλι και το σπανακι εχει λιγους υδ/κες ..τρωω τσιμπητα απο την σαλατα του αντρα μου καμμια φορα 2 κομματακια ντοματουλα ή αν θες προτιμησε 2-3 ντοματινια στην σαλατα σου . Επισης προσεχω και τα τυρια ειναι για εμενα το ανωτερο οριο 115 γρ την ημερα και αποφευγω την φετα .(νομιζω πως στην πρωτη φαση δεν εχει φετα) Προτιμω το τυρι τριμμα γιατι μου φαινεται πιο πολυ με ξεγελαει οπτικα ..ριχνω στην σαλατα με μπεηκον και στος ομελετες , μου ερχεται πιο βολικο απο το να φαω ενα κομματι. Οι σαλατες μην ξεχνας οτι δεν πρεπει να ειναι μεγαληηη ποσοτητα ...γιατι εγω παλιοτερα σε αλλες διαιτες ετρωγα σε ..λεκανη την σαλατα...τωρα τρωω δυο μπολακια αυτα τα κινεζικα που ειναι για νουντλς την ημερα ..ασε που εφαγα βλητα και με κολλησαν ...γιαυτο επειδη ειμαι στην πρωτη φαση μαρουλακι και παλι μαρουλακι ....αργοτερα εχει βεβαια ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ και ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΕΣ επιλογες !!!!

Απ: Απο λαχανικά όλα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17341

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η ντομάτα έχει όντως λίγους παραπάνω υδατάνθρακες, αλλά με μία ντομάτα την ημέρα δεν νομίζω ότι κάνεις ζημιά εφόσον κατά τα άλλα προσέχεις τους υδατάνθρακες! Επίσης η φέτα επιτρέπεται σίγουρα, όταν την πρωτοέκανα (πριν 9 χρόνια) είχα πάρει τηλέφωνο και στην ίδια την εταιρεία και είχα ρωτήσει. Απλά θυμάμαι ότι μου είχαν πει με προσοχή, νομίζω 50 γραμμάρια την ημέρα.

Απ: Απο λαχανικά όλα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17346

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Alice6 έγραψε:
Η ντομάτα έχει όντως λίγους παραπάνω υδατάνθρακες, αλλά με μία ντομάτα την ημέρα δεν νομίζω ότι κάνεις ζημιά εφόσον κατά τα άλλα προσέχεις τους υδατάνθρακες! Επίσης η φέτα επιτρέπεται σίγουρα, όταν την πρωτοέκανα (πριν 9 χρόνια) είχα πάρει τηλέφωνο και στην ίδια την εταιρεία και είχα ρωτήσει. Απλά θυμάμαι ότι μου είχαν πει με προσοχή, νομίζω 50 γραμμάρια την ημέρα.

Δεν τρώω μόνο μία ντομάτα. 2-3 περίπου τρώω αλλά αφού η atkins λέει ότι θέλει 12-15γρ υδ. από λαχανικά και η ντομάτα έχει 3,2 φαντάζομαι ότι φτάνω τους 9 από τις ντομάτες + άλλους 3-5 από πράσινα (μπρόκολο, σπανάκι, μαρούλι ... ανάλογα)

Απ: Απο λαχανικά όλα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17357

• loulouka
  • Το Άβαταρ του/της loulouka
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
γιατι δεν πληκρολογεις "πινακας υδατανθρακων", θα σου βγαλει αρκετους στο νετ, εκει βλεπεις υδατανθρακες λαχανικων και πραττεις αναλογως. εγω και ντοματουλα τρωω, και αγγουρι και λαχανο και απο ολα σχεδον τα λαχανικα, απλα τα ζυγιζω και ολα καλα. ουτως ή αλλως το σωστο ειναι τους περισσοτερους υδατανθρακες να τους λαμβανεις απο λαχανικα, υπαρχει περιθωριο επομενως, λιγο προσοχη θελει
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.117 δευτερόλεπτα

Syndication