Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μαγιονεζα

Μαγιονεζα 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #15262

• silverdawn
  • Το Άβαταρ του/της silverdawn
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • winter is coming
Διαβασα οτι επιτρεπεται η μαγιονεζα με πληρη λιπαρα. Επειδη τυχαινει να μου αρεσει πολυ και η light (67% λιγοτερα λιπαρα) υπαρχει καποιος λογος να μην την προτιμησω;

Εχει καποιο συστατικο που δεν ταιριαζει με τις αρχες της Ατκινς;

Ευχαριστω :)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Μαγιονεζα 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #15264

• Venia
  • Το Άβαταρ του/της Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Καλημέρα silverdawn,

Τα προϊόντα light έχουν περισσότερους υδατάνθρακες επόμενος πρέπει να κάνεις του υπολογισμούς σου στις ποσότητες, κοινός θα πρέπει να καταναλώσεις λιγότερη ποσότητα για να μην ξεφύγεις πολύ. Να σου πω επίσης ότι οι περισσότερες μαγιονέζες (και πολλά άλλα τρόφιμα) έχουν ζάχαρη. Εγώ έμαθα από τα παιδία εδώ στο Forum για την μαγιονέζα ΑΒ που όντος δεν έχει ζάχαρη και περνώ αυτήν.

Από ότι έχω καταλάβει από το πολύ διάβασμα που έχω κάνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την διατροφή για αρχή διάβασε τις ετικέτες των τροφίμων που καταναλώνεις (ακόμα και στις σαλάτες) και μέτρα με ζυγαριά….
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": silverdawn

Απ: Μαγιονεζα 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #15272

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Για κοιτα τους υδατ. της light,αν ειναι ελαχιστα παρα πανω ε σιγα τοτε αφου σ'αρεσει παρτη.Οπως ειπε και η βενια η ΑΒ ειναι η μονη χωρις ζαχαρη.Και απο μουσταρδα η french's mustard επισης δεν εχει ζαχαρη.Αλλα κατα τη γνωμη μου μη τρως συνεχεια τετοια...πιο αραια.Οσο πιο "καθαρα" ειναι αυτα που τρως τοσο πιο γρηγορα θα χανεις.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: Μαγιονεζα 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #15275

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Προσωπικά, πιστεύω ότι η μαγιονέζα είναι από τα καθαρά λιπαρά που θα σε βοηθήσουν ειδικά στην 1η φάση, και ειδικά αν δε χωνεύεις το ελαιόλαδο.
Δεν είναι σα σπιτική μαγιονέζα, σε καμιά περίπτωση, αλλά είναι καλύτερο το να φας κάτι άπαχο, ή κοτόπουλο ή ψάρι, με τέτοιου είδους λίπος. π.χ το προτιμώ από το να φάω πανσέτες ! Πιο βαριά μου έρχεται ! Βεβαίως, είναι γούστα ασφαλώς !!

Ο μόνος περιορισμός είναι στις θερμίδες...
Δηλαδή, επειδή ξέρεις ότι δεν έχει ζάχαρη -έτσι δηλώνεται τουλάχιστον- μην του δώσεις και καταλάβει... Εγώ τρελαίνομαι για μαγιονέζα, γι' αυτό και παίρνω όταν δεν έχω φάει τον άμπακο όλη μέρα ! :-D

GOOD LUCK !
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα

Syndication