Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τι συμβαινει με τον καφε τελικα?

Τι συμβαινει με τον καφε τελικα? 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12630

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Κοριτσια και αγορια καλησπερα!.
Εχω μπερδευτει με τον καφε.
Ολοι μας ή σχεδον οι περισσοτεροι πινουμε ενα δυο καφεδακια την ημερα.
Εδω στο φορουμ μας αλλου διαβαζω οτι το καφεδακι επιτρεπεται, και αλλου διαβαζω οτι το καφεδακι αλλα και ότι περιεχει καφεινη ,προκαλει εκκριση ινσουλινης και χαλλαει την κετωση γιαυτο και πρεπει να αποφευγεται.
Μιλαμε για μεγαλες ποσοτητες καφε? Η μηπως ακομα και αυτα τα δυο καφεδακια την ημερα μας χαλανε την κετωση.
Αλλου παλι εχω διαβασει οτι ενα καφεδακι ειναι καλο να το πινεις γιατι και δινει μια μικρη ωθηση στον μεταβολισμο αλλα και για τα αντιοξειδωτικα του.
Μπορω να ζησω και χωρις καφε , με τον ιδιο τροπο που ζω και χωρις υδατανθρακες τοσο καιρο...
Αλλα ... Πας στην παραλια κυριακη πρωι , τι πινεις? Ανθρακουχο? να χωνεψεις τι?
Ας μου απαντησει καποιος υπευθυνα σχετικα με το θεμα του καφε γιατι το καλοκαιρι πλησιαζει ...
if only mosquitoes sucked fat instead of blood
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Τι συμβαινει με τον καφε τελικα? 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12633

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
ε καλα εννοειται οτι θα πιεις καφεδακι στην παραλια ,αλλα αν γενικα πινεις πολλους φροντισε οι υπολοιποι να ειναι ντεκαφεινε και εισαι μια χαρα!!εγω πινω καθε πρωι εναν κανονικο και στη πορεια αλλους ενα με δυο ντεκαφ.κι ολα καλα!καπου στο βιβλιο γραφει ακριβως αυτο που ανεφερες κι εσυ οτι ενας κανονικος ειναι οκ αλλα οχι καταχρηση sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα

Syndication