Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: σπόρια για την ορεξη!!!!!!!

σπόρια για την ορεξη!!!!!!! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11923

• love
  • Το Άβαταρ του/της love
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
θέλω τα φώτα σας...οσοι γνωριζετε....
επιτρεπονται αρχικα στην διατροφουλα μας ...???διαβασα καπου τυχαια οτι δεν εχουν πολλους υδατανθρακες....οποτε χθες του'δωσα και καταλαβε....νησι και δωσε σπορι.....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: σπόρια για την ορεξη!!!!!!! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11925

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Love, το σπόρι, πονεμένη ιστορία. Και κυριολεκτώ! Ευτυχώς ο λόγος εδώ είναι γραπτός, και όχι προφορικός, γιατί δυσκολεύομαι να μιλήσω από τα σπόρια!!!! Η γλώσσα μου; Με μισεί! Μόνο αυτό σου λέω!
Εγώ την πάτησα με τα σπόρια του Lidl. Στα στοιχεία έλεγε κάτι για 6-7 γρ στα 100, θα σε γελάσω. Λέω κι εγώ...100 γρ. σπόρια και μία zero μου βγάζουν χαλαρά δύωρο στην τηλεόραση και δεν τρώω και βραδυνό!
Άρχισα λοιπόν, τσούκου-τσούκου κάθε βράδυ! Μετά, είπα να το ψάξω στο ίντερνετ. Ήταν πολύ καλό βλέπεις για να είναι αληθινό. Εκεί είδα ότι τα άσπρα (που τρώω εγώ) έχουν 34,4 στα 100. Απόρρησα! Μετά σκέφτηκα, ότι μάλλον εννοεί το καθαρό μέρος του σποριού. Χωρίς το τσόφλι. Οπότε, συνέχισα να τρώω....
Έλα όμως που η ζυγαριά ανέβηκε, και η γλώσσα μου έγινε "παστή"; Η ζυγαριά ίσως και να ανέβηκε λίγο, από κατακράτηση υγρών, λόγω του αλατιού, αλλά όπως και να έχει το πράγμα, εγώ τα τελευταία σπόρια, τα έφαγα όπως κι εσύ, στο νησι, και δεν ξανααγοραζω με τίποτα!!!!!
love your self

Re: σπόρια για την ορεξη!!!!!!! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11941

• love
  • Το Άβαταρ του/της love
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ασχημα νεα μου εχεις...tantrum ntrum tantrum ntrum τι κριμα ρε συ ρουλακι....τεσπα....μεγαλη απωλεια...σπορια τελος...!!!!!τοσους υδατανθρακες τα σπορακια ...μωρε bravo avo .... wordthanx rdthanx παντως...

Απ: Re: σπόρια για την ορεξη!!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15902

• cactusjacks
  • Το Άβαταρ του/της cactusjacks
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
100 γραμαρια ηλιοσποροι καθαρισμενοι καβουρδισμενοι χωρις αλατι εχουν 13 υδατανθρακες
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα

Syndication