Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Αλκοόλ 1η φάση.

Αλκοόλ 1η φάση. 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11545

• ola-kala
  • Το Άβαταρ του/της ola-kala
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Θ ηθελα να ρωτησω αν επιτρεπεται το αλκοολ στην πρωτη φαση..οταν βγαινω πινω περιε λεμονι..και capuccino αλλα χωρις ζαχαρη..επιτρεπεται ???? και ποσα κιλα χανει κανεισ την πρωτη βδομαδα..εγω ειμαι στα δυομιση..ειμαι καλα ?? :)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΑΛΚΟΟΛ 1ΦΑΣΗ 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11558

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Κ για το αλκοολ θα βρεις απαντησεις..
Κανονικα δεν επιτρεπεται γιατι σταματα την καυση του λιπους καθως ειναι αυτο καυσιμο για τον οργανισμο..καποιοι δεν το εβγαλαν εντελως κ αλλους τους κολλησε κ αλλους τους μειωσε το ρυθμο..για τον καθεναν μας ειναι διαφορετικα..δοκιμαζεις κ βλεπεις (μονο απ τα επιτρεπτα -θα τα βρεις κ αυτα σ αναρτησεις)
Ο,τι τρως κ πινεις να το ελεγχεις κ στο τι λεει στον διατροφικο του πινακα κ να το υπολογιζεις στο οριο σου..κ να το ελεγχεις στο ρυθμο απωλειας σου..ο οποιος -για τα δικα μου δεδομενα, 12,5 κιλα σε 3 μηνες- ειναι πολυ καλος..
καλη μας συνεχεια

Re: Αλκοόλ 1η φάση. 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11722

• carlita
  • Το Άβαταρ του/της carlita
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγω που ετυχε να παω στα μπουζουκια επινα ολο το βραδυ λιγο ουισκι με κοκα κολα λαιτ και μπολικο παγο.Τα συνοδευα με μακανταμια που ειχα παρει μαζι σε σακουλακι που το αδειασα μεσα στους ξηρους καρπους που εφερε το γκαρσονι.Μετα απο καμια ωρα κοιταγε το γκαρσονι την πιατελα με τους ξηρους καρπους που τρωγαμε και δεν αδειαζε ποτε!χαχαχα γελασα πολυ.
Την αλλη μερα η ζυγαρια δεν εδειξε παραπανω.Βεβαια εγω γενικα δεν πινω αλκοολ στη καθημερινοτητα.
Δοκιμασε αλλα προσεκτικα μην εχεις κανενα κολλημα παλι.Βεβαια μετα την κατηφορα που ΘΑ ξεκινησεις να παιρνεις απο παρασκευη και αφου ξεκολλησουμε για τα καλα. :)

Re: Αλκοόλ 1η φάση. 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11792

• elpapap
  • Το Άβαταρ του/της elpapap
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το αλκοόλ μεταβολίζεται σε λίπος οπότε από ότι ξέρω πρέπει να αποφεύγεται, αλλά από την άλλη μερικές σταγόνες είναι... :P
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.118 δευτερόλεπτα

Syndication