Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κατίκι Δομοκού;

Κατίκι Δομοκού; 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10511

• greeneyes
  • Το Άβαταρ του/της greeneyes
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ξεκίνησα σήμερα την Άτκινς.Πήρα το βιβλίο και σε κάποιο σημείο γράφει στη πρώτη φάση να μην τρώμε τυρί spread. Απότι κατάλαβα τυρί spread θα εννοεί τυρί φιλαδέλφια ή La vache qui rit.
Το Κατικί Δομοκού επιτρέπεται (εφόσον δεν ξεπερνώ τους ημερήσιους επιτρεπτούς υδατάνθρακες); Φαντάζομαι δεν ειναι τυρί spread.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κατίκι Δομοκού; 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10516

• Lena
  • Το Άβαταρ του/της Lena
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
στα 100 γρ. εχει 10 γρ. υδατανθρακες, κ αναρωτιεμαι τωρα εγω (που δεν εχω το βιβλιο της ατκινς)
αν καποιος θελει δε μπορει να φαει 200 γρ. κατικι ολη μερα κ τιποτε αλλο με υδατανθρακες?
αυτη ειναι η λογικη?

Re: Κατίκι Δομοκού; 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10517

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Καλο μεσημερι κ απο δω..καλη αρχη κ στους δυο σας..
Το κατικι Δομοκου ειναι το μονο τυρι με απο φυσικου του τα λγοτερα λιπαρα, 11-14%, η συσκευασια που εγω παιρνω απ το Λιντλ, αμαγραφει 3 υδατ στα 100, κ ειναι κ νοστιμο, σε σχεση παντα μα το ντοπιο που εχω τιμησει δεοντως στο παρελθον, ειπαμε οτι ΔΕΝ τρωμε παρα μονο, ο,τι μπορουμε να μετρησουμε τους υδατ. προτιματε συσκευασιες που αναγραφουν.. καλυτερο τυρι για την 1η φαση ειναι η φετα, ασπρο τυρι, μ αρκετα λιπαρα, κ χωρις ευκολια να νοθευτει με παταταλευρα, οπως τα κιτρινα τυρια..η διατροφη μας ειναι εξαιρετικα καλη γιατι δεν ειναι στερητικη, ειναι χορταστικη κ εχει την ποικιλια που ο καθενας μας προτιμα με το οριο των υδατ της καθε φασης.. τ αλλα ειναι θεμα ορεξης κ φαντασιας..
καλη συνεχεια.....

Re: Κατίκι Δομοκού; 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10527

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Lena έγραψε:
στα 100 γρ. εχει 10 γρ. υδατανθρακες, κ αναρωτιεμαι τωρα εγω (που δεν εχω το βιβλιο της ατκινς)
αν καποιος θελει δε μπορει να φαει 200 γρ. κατικι ολη μερα κ τιποτε αλλο με υδατανθρακες?
αυτη ειναι η λογικη?
Η λογική είναι ότι δεν ξεπερνάς τα 20 γρμ υ/α την ημέρα. Μπορείς να φας 200 γρμ κατίκι σε μια μέρα και αν πεινάς κι άλλο, να φας παΐδάκια ή μπριζόλες ή κάτι με μηδενικούς υ/α. Να σημειώσω εδώ, ότι άλλα μέλη θεωρούν, ότι τα γαλακτοκομικά τους κολλάνε, και προτιμούν πχ 50 γρμ τυρί και λίγη σαλάτα. Οπότε δοκιμάζεις και βλέπεις τι σου ταιριάζει καλύτερα.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.126 δευτερόλεπτα

Syndication