Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Εσείς κι εγώ!

Re: Εσείς κι εγώ! 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7851

• angie
  • Το Άβαταρ του/της angie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν το σνίτσελ, σκέτο (δηλαδή απανάριστο, χώρις τίποτα μαγειρεμένο) έχει υδατάνθρακες; Φαντάζομαι πως όχι, αλλά μην κάνω και κανα λάθος!

Σας ευχαριστώ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εσείς κι εγώ! 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7860

• sylvioula
  • Το Άβαταρ του/της sylvioula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλωσόρισες Άντζυ!
Εγώ δεν έχω πολλές συμβουλές, μιας και την κάνω μόνο 4 μέρες, αλλά μπράβο σου για την καλή διάθεση και το πείσμα, είναι πολύ βασικό. Εύγε και που δε ζυγίζεσαι, μια φορά τη βδομάδα πρέπει, αλλά εγώ ανεβαίνω τρεις φορές τη μέρα! Να μετρηθείς κιόλας, να βλέπεις να φεύγουν και οι πόντοι, ο Άτκινς το τονίζει στο βιβλίο!
Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ σαν πρωτάκι νιώθω, αλλά πού θα μας πάει, θα τους ψήσουμε τους "μεγάλους" να μας κάνουν παρέα! :lol: :twisted:
Είστε φοβεροί αγαπητοί lowcarbers, σας αξίζουν συγχαρητήρια! Βοηθάτε πολύ κόσμο!
Καλή προσπάθεια 'Αντζυ μου, χωρίς πονοκεφάλους και με πολλά χαμόγελα! Χαιρετισμούς από μια Στυλιανή, που τη φωνάζουν "Σύλβια" - τι έχεις να πεις για τη δική μου μαμά;;; :lol: :lol: :lol:
Να τα λέμε από εδώ για τις προόδους μας να παίρνουμε θάρρος!
φιλιά, καλή αρχή!!!!

Re: Εσείς κι εγώ! 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7863

• Capoman
  • Το Άβαταρ του/της Capoman
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλή αρχή και στις δύο σας λοιπόν.. Το παν είναι να μπείτε στη φιλοσοφία ότι κάνετε διατροφή και ΟΧΙ δίαιτα κοπελιές. Γιατί κακά τα ψέματα με ένα βουνό παϊδάκια, σαλάμια, τυριά, ψάρια, κλπ κλπ σε ποσότητες λουκούλλειου γεύματος, καθημερινά, δίαιτα δεν τη λες..!!!! Προσωπικά πάντα σταμάταγα πριν τα μισά το φαγητό γιατί ένιωθα ότι αν συνεχίσω και στο 3ο μπιφτέκι μεγέθους πιάτου θα πάθω έμφραγμα!!! :lol: Κάπως έτσι όμως και χωρίς να το καταλάβω, πραγματικά, σε 8 μήνες χαιρέτησα 50 κιλά!!! Τα έχω πει .. Ιδανικά 40 ήθελα.. Αλλά ας όψεται ο μεταβολισμός που σου φτιάχνει η διατροφούλα ;) . ΕΝΑ πράγμα μόνο έχω να συμβουλέψω από μεριάς μου. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΕΛΙΩΣ ότι έχει σχέση με αλεύρι και ζάχαρη, καθώς και τα και καλά υποκατάστατα αυτών... Έχετε τόσες επιλογές, τόσους συνδυασμούς, τόση άνεση που πραγματικά, στη πορεία δεν θα το πιστεύεται.. Μπορείς να πας παντού αλά ΠΑΝΤΟΥ όμως και φας, να πιεις, να περάσεις καλά χωρίς καν αν θες να καταλάβει ο άλλος-η δίπλα ότι κάνεις δίαιτα, γιατί όπως είπα απλά δεν κάνεις... Εγώ έτσι για να αυτομαστιγοθώ πήγαινα ακόμα και για γλυκό με παρέα και βέβαια έπινα περιέ..!!!!! Αλλά και τι να λέει .. Έχω φάει στη ζωή μου 35 αλυσίδες ζαχαροπλαστείων και έχω χτίσει την Κίντερ, τη λάκτα, τη μαρς κλπ κλπ κλπ... Οι 8 μήνες αποχής είναι σταγόνα στον ωκεανό αφ ενός και τρόπος για να απολαύσεις το 1 σοκολατάκι από κει και στο εξής... Σεβόμενος/η την κατάσταση μετά λογικά δεν θα γουρουνιάσεις ποτέ. Κι αν το κάνεις μία φορά δεν θα πάθεις τίποτα μεν αλλά θα ξέρεις ότι είναι μεγάλη μ@λ@κί@ αντί να φας μία συναγρίδα 4κιλη με μία σαλάτα περιβόλι + το σαραγλάκι σου, χωρίς να πάρεις γραμμάριο, να φας 10 πατατάκια, μία ζαμπονοτυρόπιτα, και 2 γλυκά, να πεινάς και να αρχίσεις πάλι τον ανήφορο ..

Αυτά από μένα αυτά με την ευχή να φτάσετε γρήγορα εκεί που θέλετε. Και φυσικά ότι θέλετε εδώ είμαστε .

Re: Εσείς κι εγώ! 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7864

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Λοιπον...γκουχ, γκουχ.(ξεροβηχας, για να καθαρισει ο λαιμος...)
Αντζυ, και λοιπα, πρωτακια..... Εμεις οι παλιοι, (σαν καραβανας νιωθω), σας καλωσοριζουμε στην παρεα μας. Το ερωτημα που τιθεται, δεν ειναι αν θα σας κανουμε εμεις παρεα. Αυτο ειναι δεδομενο. Το θεμα ειναι οτι απο τη στιγμη που μπηκατε εδω μεσα, δυσκολα θα ξεκολλησετε.
Η ζυγαρια που μεχρι τωρα, ηταν ο χειροτερος εχθρος σας, θα γινει ο καλυτερος σας φιλος. Αν και καποιες στιγμες, θα υπαρξουν και καποιες ρηξεις...(βλεπε κολληματα). Αλλωστε και με τους κολλητους μας παρεξηγιομαστε, και μετα ειμαστε ακομη πιο αγαπημενοι.

Υ.Γ. Οι μαμαδες σας, ειχαν φοβερα κεφια. Ειδικα η δικια σου Σιλβια. Και να φανταστεις οτι εμενα απο Αργυρω, μου κολλησαν το Ρουλα, και δεν μου αρεσε....
love your self

Re: Εσείς κι εγώ! 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7871

• angie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σύλβια τώρα αισθάνθηκα σα να καθόμαστε μαζί στο θρανίο....όσο οι μαμάδες μας πίνουν παρέα καφέ!! :D D

Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα! Είμαι στη 10η μέρα και αντέχω σα σκυλί, πράγμα που δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά του κόσμου. Η μαμά μου σταυροκοπιέται και με φτύνει (μη με ματιάσει!!) νυχθημερόν, τόσα έχει κάνει, με έγραφε σε προγράμματα, σε γυμναστήρια, μαγείρευε ελαφριά, μετρούσε θερμίδες, ζύγιζε, αγόραζε κρέμες, τσάγια...Μόνο μάγια δεν έκανε!! :lol: Η καημένη μοχθούσε κι εγώ στην κοσμάρα μου...Τελικά άμα δεν το πάρεις απόφαση μόνος σου και συνειδητά έχοντας βάλει ένα στόχο δεν κάνεις βήμα!!
Χθες ειδικά ήμουνα σε μια παρέα και χωρίς υπερβολή ένας έτρωγε κρέπα, ο άλλος τοστ, ο άλλος παγωτό, η κοπελιά του σοκολάτα και ο φίλος μου γκούντις...Ε αφού δε λύγισα πραγματικά κάνει μου συμβαίνει...Κάποια μύγα με έχει κατατσιμπημένη!!!

Όσο απόλυτα ελεύθερο είχα πριν τον εαυτό μου τόσο αυστηρή είμαι τώρα μαζί του (να δει αυτός!!)

Βασικά η το σάιτ έχει προσωπικά μου μαζί μου και αργεί να μου δημοσιεύσει θανατηφόρα ή εγώ κάνω κάτι λάθος η ξανθιά...Οπότε όποτε και να λάβετε αυτό το ποστ...Σας ευχαριστώ!
Είναι τόσο ωραίο να τα μοιράζεσαι όλα αυτά!!

A! Copaman... Όλα καλά αλλά σε παρακαλώ να διορθώσεις άμεσα....Την κίντερ την έχω χτισμένη εγώ, πρέπει να βγάλουν το παιδάκι που χαζογελιέται έξω από το κουτί με τη σοκολάτα τους και να βάλουν εμένα!! :D D
Ρουλάκι σ'ευχαριστώ, και μόλις της κάνω το κακό να ανέβω πάνω της (της ζυγαριάς) θα τρέξω να ενημερώσω.....ή να πηδήξω απ' το μπαλκόνι, ανάλογα!! :lol:

Re: Εσείς κι εγώ! 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7929

• angie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
:(
Έχω απογοητευτεί εντελώς, το σύστημα δε με θέλει καθόλου! Έχω γράψει τόσα ποστ από την Τετάρτη κι είναι Κυριακή και δεν έχει εμφανιστεί τίποτα...
Και να θέλω να ρωτήσω κάτι δεν το γράφω γιατί ξέρω ότι θα το δείτε στην επόμενη σελήνη!! :)

Αχ...Τέλος πάντων, συμπλήρωσα τις πρώτες 14 μέρες και είμαι στα μείον 5, και δεν έχω και με ποιον να μοιραστώ τη χαρά μου!!

Ελπίζω να μου ξεκολλήσει κάποια στιγμη...

:(
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.176 δευτερόλεπτα

Syndication