Σύλβια τώρα αισθάνθηκα σα να καθόμαστε μαζί στο θρανίο....όσο οι μαμάδες μας πίνουν παρέα καφέ!!

D
Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα! Είμαι στη 10η μέρα και αντέχω σα σκυλί, πράγμα που δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά του κόσμου. Η μαμά μου σταυροκοπιέται και με φτύνει (μη με ματιάσει!!) νυχθημερόν, τόσα έχει κάνει, με έγραφε σε προγράμματα, σε γυμναστήρια, μαγείρευε ελαφριά, μετρούσε θερμίδες, ζύγιζε, αγόραζε κρέμες, τσάγια...Μόνο μάγια δεν έκανε!!

Η καημένη μοχθούσε κι εγώ στην κοσμάρα μου...Τελικά άμα δεν το πάρεις απόφαση μόνος σου και συνειδητά έχοντας βάλει ένα στόχο δεν κάνεις βήμα!!
Χθες ειδικά ήμουνα σε μια παρέα και χωρίς υπερβολή ένας έτρωγε κρέπα, ο άλλος τοστ, ο άλλος παγωτό, η κοπελιά του σοκολάτα και ο φίλος μου γκούντις...Ε αφού δε λύγισα πραγματικά κάνει μου συμβαίνει...Κάποια μύγα με έχει κατατσιμπημένη!!!
Όσο απόλυτα ελεύθερο είχα πριν τον εαυτό μου τόσο αυστηρή είμαι τώρα μαζί του (να δει αυτός!!)
Βασικά η το σάιτ έχει προσωπικά μου μαζί μου και αργεί να μου δημοσιεύσει θανατηφόρα ή εγώ κάνω κάτι λάθος η ξανθιά...Οπότε όποτε και να λάβετε αυτό το ποστ...Σας ευχαριστώ!
Είναι τόσο ωραίο να τα μοιράζεσαι όλα αυτά!!
A! Copaman... Όλα καλά αλλά σε παρακαλώ να διορθώσεις άμεσα....Την κίντερ την έχω χτισμένη εγώ, πρέπει να βγάλουν το παιδάκι που χαζογελιέται έξω από το κουτί με τη σοκολάτα τους και να βάλουν εμένα!!

D
Ρουλάκι σ'ευχαριστώ, και μόλις της κάνω το κακό να ανέβω πάνω της (της ζυγαριάς) θα τρέξω να ενημερώσω.....ή να πηδήξω απ' το μπαλκόνι, ανάλογα!!