Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Καλώς σας βρήκα!=)

Re: Καλώς σας βρήκα!=) 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6800

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
48.5!!!!! Σε 10 μέρες!! :D
Δε θέλω να σταματήσωω δε μου λείπει απολύτως τίποτα :)
Μυήθηκε και η μαμα... Είναι ενθουσιασμένη.. Να'σται καλά :)
Το μόνο που δε μπορεί να κάνει είναι γυμναστική γιατί νιώθει κουρασμένη συχνά, -πιστεύει- λόγω της Άτκινς... Υπάρχει πιθανότητα να καταστρέψει το μεταβολισμό της λόγω αναπόφευκτης απώλειας μυων εκτός από λίπος?
Positive Positive Positive!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καλώς σας βρήκα!=) 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6824

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Μπαμ, μπαμ...

Πες στην μαμά να αυξήσει το λίπος στην διατροφή, ώστε να βρίσκει ο οργανισμός να καίει και να αφήσει στην άκρη τις πρωτεϊνες...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Καλώς σας βρήκα!=) 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6855

• anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Άστηνε, τα'χει παρατήσει. Κτυπάει κάμποσες εκατοντάδες υ/α τη μέρα, δε λειτουργεί αλλιώς :)

Εγώ έχω τσατιστεί!!!!!!!!!!!!! Μα καλά, τόσο προβληματικός είναι ο κόσμος ή εγώ είμαι τόσο μικροκαμωμένη? Πάλευα 3 χρόνια με τα 10 κιλά μου τα 50 ήταν άφταστο όνειρο και τώρα που έχω πέσει 49, άτομα απ'το στενό μου κύκλο μου λένε χαρακτηριστικά: ''Φαντάσου τι πρόβλημα είχες! Έχεις μαζέψει τόσο, κι ακόμα φαίνεται ότι πρέπει να χάσεις 2-3 οποσδήποτε''!
Απογοητεύτηκα είναι εξαιρετικά δύσκολο με τέτοια κιλά να δείχνεις 'γεμάτη' και να μην πέφτουν. οΎΤΕ ν'αυξήσω θερμίδες και λίπη μπορώ-το δοκίμασα και έβαλα λίγο- ούτε να τις μειώσω γιατί θα με μαζεύουν! Το πρόγραμά μου;

Πρωινό= ομελέτα με 2 αυγά, 1 φέτα καπνιστή γαλοπούλα και μισή φετα τυρί κότατζ, καφές με μια κ.σ κρέμα γάλακτος.
Μεσημεριανό= λίγο αγγουράκι και στήθος κοτόπουλο ή μπιφτέκια με χοιρινό κιμά ή ψάρι ή μπριζόλες κ cola light
Απόγευμα= Το ίδιο ρόφημα με το πρωί κ cola light
Βραδινό= Μισή ποσότητα του μεσημεριανού ή ομελέτα όμοια με του πρωινού.
Πίνω αρκετό νερό και γυμνάζομαι σχεδόν καθημερινά.
Κι έχω βάλει 1μισι κιλό τις τελευταίες 4 μέρες. Καμιά παρασπονδία! και να μου λένε χάσε! γκρρρρρρρρρρρ

Re: Καλώς σας βρήκα!=) 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6857

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
1.5 κιλό λίπους σε 4 μέρες μου φαίνεται λίγο δύσκολο! Μπορεί να είναι "υγρα",λόγω του κύκλου σου. Αφού έφτασες στο βάρος-στόχο σου, μην ζυγίζεσαι κάθε μέρα. Να ακολουθείς τη διατροφή σου και μην ανεβαίνεις συνεχώς στη ζυγαριά!!!

Και μια συμβουλή: άκου τον εαυτό σου και το σώμα σου. Αν είσαι ευχαριστημένη με το πως δείχνεις, γιατί να σε επηρεάζει η γνώμη των άλλων? Είχα μπει κι εγώ στο "τρυπάκι" να φτάσω το "ιδανικο" (παλιότερα-προ Atkins). Έφτασα 50 κιλά (ύψος 1.67) και μετά άρχισαν τα προβλήματα με τον κύκλο μου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το σώμα σου έχει κάποια ιδανικά κιλά στα οποία μπορεί να λειτουργεί όπως πρέπει.

Προχώρα για σένα και για κανέναν άλλο!!! :-)
Καλή συνέχεια- και μη σε πιάνει πανικός!!!

Re: Καλώς σας βρήκα!=) 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6896

• anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Απλά και να θέλω δε με αφήνουν να νιώσω καλά! Είναι το μοναδικό θέμα που με επηρεάζει τόσο η γνώμη των άλλων-δυστυχώς.
Όπως και να'χει, ευχαριστώ :)
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα

Syndication