Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Χρειάζομαι στήριξη

Re: Χρειάζομαι στήριξη 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5508

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα eva 7! καλωσηρθες στην παρεα για αλλη μια φορα!! ας ξεκινησουμε λοιπον το θεμα μας... καταρχας απο αυτα που γραφεις νομιζω οτι εισαι αρκετ μπερδεμενη :shock: πρεπει για αρχη να ηρεμησεις κ να βαλεις σε μια ταξη το μυαλο σου , να συνηδειτοποιησεις τι διαιτα θα θελες να ακολουθησεις κ να αφοσιωθεις σε αυτην! αυτο ειναι το πρωτο κ βασικοτερο βημα αν θες να τα καταφερεις. αν δεν το κανεις δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε γτ εισαι σε μια φαση εντελως αμφιταλαντευσιμη κ καλα καλα δεν ξερει ουτεκι εσυ τι θες να κανεις :?: ολο μας εδω μεσα εχουν σιγουρα περασει απο πολλες διαιτες. κ μια διαιτα για να πετυχει πρεπει αποκλειστικα να εισαι σιγουρος οτι θες να τη κανει χωρις να δεχεσαι επιρροες απο αλλες διατες κ ανθρωπους.. εαν αποφασισεις κι αρχισεις θα δεις οτι υπαρχουν πολλες εναλλακτικες για τα ενδιαμεσα γευματα περα απο τυρακι κ αλλαντικο, απο αυγο,απο αγουρακι, απο κουλουρακι εδω δικο μας του site, απο τυρακι τρυγωνο που ειναι κ λιγο γλυκο, ελιες πανακοτα γλυκακι κ παλι δικο μας κ αλλα... μην σε αγχωνει αυτο αλλωστε δεν μπορεις να εισαι σιγου :?: ρη οτι θα πεινας... ξεκινα σιγα σιγα κ οσο μπορεις πιστα για να χαθου :?: ν τα κιλα κ κυριος ξαναλεω ξεκινα με σιγουρια! λες οτι εχεις λιγα κιλα να χασεις.. οποτε εξυπακουεται οτι κατα πασα πιθανοντητα θα τα χασεις πιο δυσκολα απο αλλους που εχουν πιο πολα, αυτο δλδ τι θα σημαινει οτι εαν σε 5 μερες δεν εχεις χασειενα κιλο θα απογοητευτεις???? δεν γινεται ετσι διαιτα θα πρεπει να επιμεινεις για να δεις αποτελέσματα! δυστηχως οσό ευκολα τα περνουμε τόσο δυκολα τα χανουμε!! οποτε αποφασισετο ξεκινα κ θα βουμε το δρομο!! goodluck odluck
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Χρειάζομαι στήριξη 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5512

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Εύα ζυγαριά έχεις; Μην βιαστείς να πεις ναι... Δεν έχεις!

Καλή μου, την ζυγαριά πριν την κουζίνα, την βάζουμε στο μυαλό. Ποιον πολεμάς; Τον εαυτό σου; Ωραίο πόλεμο ανοίξατε! Να σας παίξω στο στοίχημα. Χαμένοι είστε από χέρι και οι δύο.

Προφανώς περνάς δύσκολα. Τίποτα στη ζωή σου δεν σου αρέσει, τίποτα δεν πάει καλά, ή τουλάχιστον αυτά που ήθελες να πάνε καλά, πάνε εκεί που θέλουν μόνα τους...

Σου έχω νέα! Welcome to the club!

Αν νομίζεις πως όλοι εμείς που είμαστε στην Άτκινς έχουμε την εργοτέλεια ζωή και το μόνο που μας απασχολεί είναι τα κιλά μας, απατάσαι οικτρά...

Έλα να ζήσεις μια μέρα μαζί μου. Να είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ μπροστά στον υπολογιστή ή να τρέχεις να βρεις πελάτες, να ψάχνεις να βρεις χρόνο για διάλειμμα, να βρίσκεις αλλά να έχεις τόση δουλειά που να μην μπορείς να σταματήσεις, να αφήνεις το φαί σπίτι γιατί είσαι σίγουρη ότι θα βρεις χρόνο να πας και να καταλήγεις να μην τρως τίποτα, ή να τρως ό,τι αηδία βρίσκεις απέξω -σουβλάκια, σουβλάκια και σουβλάκια- γιατί τελικά δεν προλαβαίνεις να πας, να γυρίζεις σπίτι το βράδυ κομμάτια, να έχεις έναν γκόμενο επίσης κομμάτια, να μην έχεις καμία διάθεση για οτιδήποτε και να ψάχνεις το μαγικό κουμπί που θα πατήσεις και θα γίνουν όλα πανέμορφα, να μην βρίσκεις το κουμπί γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει και... α ναι δεν σου είπα. Έχω και φωτοευαισθησία βρε! Χρόνιο νόσημα που θέλει ηρεμία, ξεκούραση και Άτκινς κάτω από 20 για μια ζωή.

Ε, γαμιέμαι που γαμιέμαι κάθε μέρα, να μην φάω και ένα ωραίο φαγάκι; Μια ωραία μακαρονάδα; Μια πίστα με απ'ολα; 3 σουβλάκια με πιτούλα και μια οκά πατάτες; :twisted:

Last years...

Όταν η χαρά δεν μπορεί να αποτελέσει μέρος της ζωής σου, τότε την κάνεις εσύ. Γίνεσαι Ολυμπιακός -να χάσεις την πρόκριση να κάνεις να φας 2 μέρες-, αποκτάς νέα ενδιαφέροντα -βρίσκεις μια μικρή ερασιτεχνική ομαδούλα και πας να την κάνεις Ολυμπιακό-, βρίσκεις ένα νέο χόμπυ, γράφεσαι στον σύλλογο ανάπλασης της Κολοπετινίτσας, βρίσκεις έναν γκόμενο και καίτε τα παπλώματα...

Το θέμα καλή μου είναι να παίρνεις χαρά από κάπου. Μικρές στιγμές ευτυχίας. Αν δεν υπάρχουν αυτές στη ζωή σου, δεν πας πουθενά. Και αν δεν τις έχεις, φρόντισε να τις δημιουργήσεις. Όπως τις δημιουργήσαμε όλοι μας.

Τα κιλά προσθέτουν στην δυστυχία σου. Τρώμε από ανάγκη, όχι για να νοιώσουμε χαρά.

Κάτσε σκέψου καλά, βάλε σε τάξη τη ζωή σου και μετά εδώ είμαστε. Μπορείς να τα κάνεις και τα δύο ταυτόχρονα. Εμείς θα είμαστε εδώ και κατά την διάρκεια και όταν θα τα καταφέρεις για να το γιορτάσουμε! :mrgreen:
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Χρειάζομαι στήριξη 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5519

• eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Έγραψα ότι μπορεί να χρειάζομαι ψυχολόγο. Τι να τον κάνω λοιπόν τον ψυχολόγο, όταν έχω τέτοια συμπαράσταση από όλους σας; Σας ευχαριστώ τόσο πολύ!!! wordthanx rdthanx
Η Marina έγραψε:
"Το θέμα καλή μου είναι να παίρνεις χαρά από κάπου. Μικρές στιγμές ευτυχίας. Αν δεν υπάρχουν αυτές στη ζωή σου, δεν πας πουθενά. Και αν δεν τις έχεις, φρόντισε να τις δημιουργήσεις. Όπως τις δημιουργήσαμε όλοι μας."

Μόλις μου προσφέρατε απλόχερα πολλές στιγμές ευτυχίας.
Έχετε δίκιο. Σίγουρα στη ζωή του καθενός, οι δυσκολίες είναι πολλές. Το πιο δελεαστικό κίνητρο όμως για να ζει κανείς είναι να τις αντιμετωπίζει με θάρρος και να καταφέρνει όχι μόνο να ζει, αλλά να προχωράει μπροστά και να μην το βάζει κάτω.
Τελικά με την Atkins δεν καταφέρνεις μόνο να αδυνατίσεις αλλά και να γίνεις σοφότερος!!! Και να σκεφτείτε ότι είναι η πρώτη μου μέρα στην Atkins clap ap

Re: Χρειάζομαι στήριξη 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5555

• athina_elpida
  • Το Άβαταρ του/της athina_elpida
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
RESPECT Marina!!! Ακόμα γελάω!!!!
και ο συνέταιρός μου το ίδιο (που του διάβασα την απάντησή σου!!!).
Respect! Άψογη!
:D D D D D D
Καλύτερα δεν θα μπορούσες να τα έχεις πει!
Συμφωνώ φυσικά σε ΟΛΑ!
Έτσι ακριβώς είναι, οι αισιόδοξοι άνθρωποι βρίσκουν μια λύση για κάθε πρόβλημα, οι απαισιόδοξοι ένα πρόβλημα σε κάθε πιθανή λύση (κυκλοφορεί και με επαγγελματίες και δημοσίους υπαλλήλους το παραπάνω!!)
Όλα στο μυαλό μας είναι. Και εγώ έτσι ήμουν... last year!
Κοντεύω ένα μήνα στην άτκινς, άρχισα να μην δίνω σημασία και στην ζυγαριά.
Εγώ θα επιβληθώ του εαυτού μου όχι οι υδατάνθρακες!
Respect!
Φιλιά
Αθηνά

Re: Χρειάζομαι στήριξη 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5580

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
evaki λίγο πολύ έχουμε περάσει οι περισσότεροι από εμάς από τις ψυχολογικές διακυμάνσεις που περιγράφεις. Είναι η δεύτερη φορά που επιχειρώ να κάνω Άτκινσ. Ξέρεις γιατί απέτυχα την πρώτη φορά; Θα σου πώ. Γιατί σκεφτόμουν τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται. Και σ΄ αυτό το απαγορεύεται έχω ένα κόλλημα. Μη μου απαγορεύσεις κάτι. Κολάει το μυαλό μου σ΄ αυτό και ας είναι κάτι που δεν το θέλω συνήθως ή ακόμα και δεν μου αρέσει. Να σκεφτείς ότι ο άντρας μου όταν κάτι θέλει πολύ, μου ζητάει το αντίθετο. Ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη σε θέμα διατροφής που μου συμβαίνει αυτό. Αυτή τη φορά αποφάσισα να λειτουργήσω αλλιώς. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα στον εαυτό μου ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΜΥΛΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΖΑΧΑΡΗ. Οχι γιατί μου το επιβάλει κανείς, ούτε γιατί απαγορεύεται, απλώς δεν γουστάρω. Από κει και πέρα όλα γίναν ποιο εύκολα. Δοκίμασέ το και συ. Μην σκέφτεσαι τροφές, απλώς διώξε το άμυλο και τη ζάχαρη απ΄ τη ζωή σου και θα δεις ότι σε λίγο καιρό ( εμένα μου πήρε 48 ώρες) πολύ αξία έχουμε δώσει στην ζάχαρη χωρίς να το αξίζει. Υπάρχουν τόσες τροφές που σε χορταίνουν χωρίς να δημιουργούν τα πυροτεχνήματα της ζάχαρης στον οργανισμό. Άλλωστε και η ζάχαρη και το άμυλο λειτουργούν σαν πυροτέχνημα, σε ευχαριστούν για λίγα δευτερόλεπταν και μετά σκοτάδι.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: Χρειάζομαι στήριξη 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5594

• eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πόσο δίκιο έχεις mary! Μόνο αν δεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, καταλαβαίνεις τελικά τι χρειάζεται ο οργανισμός σου πραγματικά. Ήδη αισθάνομαι ότι έχω ξεφουσκώσει και τροφές που αναζητούσε ο οργανισμός μου, τώρα πια ούτε τις σκέφτομαι.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.112 δευτερόλεπτα

Syndication