Εύα ζυγαριά έχεις; Μην βιαστείς να πεις ναι... Δεν έχεις!
Καλή μου, την ζυγαριά πριν την κουζίνα, την βάζουμε στο μυαλό. Ποιον πολεμάς; Τον εαυτό σου; Ωραίο πόλεμο ανοίξατε! Να σας παίξω στο στοίχημα. Χαμένοι είστε από χέρι και οι δύο.
Προφανώς περνάς δύσκολα. Τίποτα στη ζωή σου δεν σου αρέσει, τίποτα δεν πάει καλά, ή τουλάχιστον αυτά που ήθελες να πάνε καλά, πάνε εκεί που θέλουν μόνα τους...
Σου έχω νέα! Welcome to the club!
Αν νομίζεις πως όλοι εμείς που είμαστε στην Άτκινς έχουμε την εργοτέλεια ζωή και το μόνο που μας απασχολεί είναι τα κιλά μας, απατάσαι οικτρά...
Έλα να ζήσεις μια μέρα μαζί μου. Να είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ μπροστά στον υπολογιστή ή να τρέχεις να βρεις πελάτες, να ψάχνεις να βρεις χρόνο για διάλειμμα, να βρίσκεις αλλά να έχεις τόση δουλειά που να μην μπορείς να σταματήσεις, να αφήνεις το φαί σπίτι γιατί είσαι σίγουρη ότι θα βρεις χρόνο να πας και να καταλήγεις να μην τρως τίποτα, ή να τρως ό,τι αηδία βρίσκεις απέξω -σουβλάκια, σουβλάκια και σουβλάκια- γιατί τελικά δεν προλαβαίνεις να πας, να γυρίζεις σπίτι το βράδυ κομμάτια, να έχεις έναν γκόμενο επίσης κομμάτια, να μην έχεις καμία διάθεση για οτιδήποτε και να ψάχνεις το μαγικό κουμπί που θα πατήσεις και θα γίνουν όλα πανέμορφα, να μην βρίσκεις το κουμπί γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει και... α ναι δεν σου είπα. Έχω και φωτοευαισθησία βρε! Χρόνιο νόσημα που θέλει ηρεμία, ξεκούραση και Άτκινς κάτω από 20 για μια ζωή.
Ε, γαμιέμαι που γαμιέμαι κάθε μέρα, να μην φάω και ένα ωραίο φαγάκι; Μια ωραία μακαρονάδα; Μια πίστα με απ'ολα; 3 σουβλάκια με πιτούλα και μια οκά πατάτες;
Last years...
Όταν η χαρά δεν μπορεί να αποτελέσει μέρος της ζωής σου, τότε την κάνεις εσύ. Γίνεσαι Ολυμπιακός -να χάσεις την πρόκριση να κάνεις να φας 2 μέρες-, αποκτάς νέα ενδιαφέροντα -βρίσκεις μια μικρή ερασιτεχνική ομαδούλα και πας να την κάνεις Ολυμπιακό-, βρίσκεις ένα νέο χόμπυ, γράφεσαι στον σύλλογο ανάπλασης της Κολοπετινίτσας, βρίσκεις έναν γκόμενο και καίτε τα παπλώματα...
Το θέμα καλή μου είναι να παίρνεις χαρά από κάπου. Μικρές στιγμές ευτυχίας. Αν δεν υπάρχουν αυτές στη ζωή σου, δεν πας πουθενά. Και αν δεν τις έχεις, φρόντισε να τις δημιουργήσεις. Όπως τις δημιουργήσαμε όλοι μας.
Τα κιλά προσθέτουν στην δυστυχία σου. Τρώμε από ανάγκη, όχι για να νοιώσουμε χαρά.
Κάτσε σκέψου καλά, βάλε σε τάξη τη ζωή σου και μετά εδώ είμαστε. Μπορείς να τα κάνεις και τα δύο ταυτόχρονα. Εμείς θα είμαστε εδώ και κατά την διάρκεια και όταν θα τα καταφέρεις για να το γιορτάσουμε!