Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: καινουργιο μέλος στην παρέα

Re: καινουργιο μέλος στην παρέα 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #325

• eleni
  • Το Άβαταρ του/της eleni
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλώς μας ήρθες Κατερίνα!! :D
Αν αξίζει η Άτκινς??? Φυσικά και αξίζει!!
Είναι η μοναδική δίαιτα που πραγματικά δεν νιώθεις ότι πεινάς, η απώλεια είναι μεγάλη και σε αντίθεση με άλλες δίαιτες αυτό που χάνεται είναι λίπος και όχι μυϊκός ιστός. :wink:
Πήρες τη σωστή απόφαση πιστεύω. Αυτό βέβαια θα το δεις και εσύ στις βδομάδες που θα ακολουθήσουν. Είναι νωρίς ακόμα.
Καλή αρχή σου εύχομαι και κάθε επιτυχία! :)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καινουργιο μέλος στην παρέα 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #326

• KATERINA
  • Το Άβαταρ του/της KATERINA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημέρα Ελένη ευχαριστώ για την ενθάρρυνση
:D )

Re: καινουργιο μέλος στην παρέα 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #327

• eleni
  • Το Άβαταρ του/της eleni
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η αλήθεια είναι ότι στο βιβλίο του ο Άτκινς αναφέρει ότι είναι απαραίτητη η πρόσληψη συμπληρωμάτων διατροφής όπως βιταμίνες και αυτό γενικά το ακούω από πολλούς που κάνουν τη διατροφή αυτή.
Αλλά αν τρως αρκετά λαχανικά δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. :wink: Ούτως ή άλλως τα συμπληρώματα διατροφής δεν βοηθούν πολύ γιατί δεν τα απορροφά ο οργανισμός μας πολύ καλά, απορροφά πολύ καλύτερα τις βιταμίνες και τα μέταλλα που λαμβάνει από την τροφή.
Την κάνω αυτή τη διατροφή εδώ και αρκετούς μήνες και δεν έχω πάρει ποτέ συμπληρώματα διατροφής.
Είναι δική σου βέβαια η απόφαση... Ίσως κάποιο άλλο μέλος του site να μπορέσει να σε βοηθήσει περισσότερο πάνω στο θέμα.
Πάντως για όποια άλλη απορία έχεις, θα χαρώ πολύ να βοηθήσω (αν την ξέρω βέβαια!). :)

Re: καινουργιο μέλος στην παρέα 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #330

• katerinaki25
  • Το Άβαταρ του/της katerinaki25
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σου και απο μενα Κατερινακι! Λοιπόν εγώ την κάνω χωρίς συμπληρώματα και δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Πάντως η γνώμη μου είναι να μην πάρεις. Εγώ κάνω και τα δικά μου δηλαδή θα φάω και το φρούτο μου κάποια στιγμη και το γιαουρτάκι μου καθημερινά θα το φάω....κι ασ μην κάνει!Πάντως χάνω...Πιο παλιά την έκανα αυστηρά και σε δέκα μέρες άλλαξα ριζικα!!!Δηλαδη είχα χάσει απο παντού.

Re: καινουργιο μέλος στην παρέα 17 Χρόνια 8 Μήνες πριν #333

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Μπλέξαμε τις Κατερίνες! Βρε τελικά είστε πάνω από μία! :D

Κορίτσια καλημέρα. Όπως είπατε και εσείς ο Άτκινς όντως λέει για πολυβιταμίνες, αλλά όπως επίσης είπατε, δεν χρειάζονται αν τρώμε λαχανικά. Τώρα αν κάποιος νοιώθει ανασφάλεια, μπορεί να πάρει μια πολυβιταμίνη την ημέρα.

Ουσιαστικά εμείς είμαστε από τους τυχερούς λαούς αν σκεφτείτε πως έχουμε τα λαχανικά διαθέσιμα κάθε εποχή. Στο Αμέρικα δεν έχουν τέτοιες πολυτέλειες, οπότε παίρνουν τα μέτρα τους με τις βιταμίνες.

KATERINA αυτό που πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου για να πετύχεις, είναι πως εδώ μιλάμε για τρόπο ζωής. Μαθαίνεις να ζεις και να τρέφεσαι διαφορετικά. Το καλό είναι πως σε αντίθεση με τις δίαιτες, που κάποια στιγμή θα την σταματήσεις και θα ξαναπάρεις τα κιλά που έχασες, όταν γενικά τρως λίγους υδατάνθρακες, μαθαίνεις να ζεις έτσι. Οπότε ακόμη και στο τελευταίο στάδιο της διατροφής -αυτό που είναι για μια ζωή- τρως λιγότερους υδατάνθρακες από τον μέσο άνθρωπο και έχεις ξεκόψει ήδη από την ζάχαρη, τα αλεύρια και τα γλυκά.

Άντε λοιπόν, καλή αρχή! Περιμένουμε νέα σου! :D
Να σε προσέχεις, Marina

Re: καινουργιο μέλος στην παρέα 17 Χρόνια 8 Μήνες πριν #354

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
κι επειδη βλεπω πολλεσ κατερινες στην παρεα ας προστεθει κ αλλη μια! καλησπερα κι απο εμενα! κανω η διαιτα atkins 2 εβδομαδες τωρα κ εχω χασει 4 κιλα! ολα βεβαια την πρωτη εβδομαδα τη 2η τιποτα εχω κολλησει! θα συνεχισω ομως που θα μου παει!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.144 δευτερόλεπτα

Syndication