Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Η Άτκινς είναι μεταδοτική!

Re: Η Άτκινς είναι μεταδοτική! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2755

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
κοριτσια συμφωνω κ επαυξανω!! μηπως πρεπει να οργανωσουμε κανενα ινστιτουτο για τη διατροφη μας :lol: κι εγω εχω βαλει πολλους στη διατροφη αυτη κ νιωθω περιφανη!!!! clap ap
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Η Άτκινς είναι μεταδοτική! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2760

• MARLOU
  • Το Άβαταρ του/της MARLOU
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλη της αρχη!!!!

εγω αν και νεα σε αυτη τη διατροφη εβαλα την κολλητη μου που ειναι δυσκολη (ζαχαρη στο καφε παντα και λατρευει πατατες και μακαρονια) και ομως τη βρηκε τοσο καλη που το εβαλε πεισμα και πεινει ΣΚΕΤΟΟΟΟ ΚΑΦΕ!!!!
:D D D D

Re: Η Άτκινς είναι μεταδοτική! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2761

• Dimitris
  • Το Άβαταρ του/της Dimitris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Απλώς ήθελα να πω πως κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας όπως η ¨Ατκινς όπως και σε κάθε δίαιτα καλό είναι σε τακτικά διαστήματα να κάνουμε εξετάσεις αίματος για να βλέπουμε αν όντως αυτή η διατροφή βελτιώνει την κατάσταση του οργανισμού μας. Γιατί κακά τα ψέματα οι περισσότεροι διατροφολόγοι θεωρούν πως η Ατκινς μπορεί μακροπρόθεσμα να έχει και βλαβερές συνέπειες στην υγεία. ¨Οπως και η δίαιτα δεν συνιστάται στις περισσότερες περιπτώσεις σε άτομα με πολύ υψηλό ποσοστό λίπους ή με καρδιακά προβλήματα. Το ξέρω ότι είναι αυτονόητα αυτά που λέω απλά better safe than sorry.

Re: Η Άτκινς είναι μεταδοτική! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2763

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Dimitris έγραψε:
Απλώς ήθελα να πω πως κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας όπως η ¨Ατκινς όπως και σε κάθε δίαιτα καλό είναι σε τακτικά διαστήματα να κάνουμε εξετάσεις αίματος για να βλέπουμε αν όντως αυτή η διατροφή βελτιώνει την κατάσταση του οργανισμού μας.

Δημήτρη όντως έτσι είναι. Όσον αφορά την περίπτωση της μαμάς δεν έχει κλείσει μήνας. Σήμερα το συζητούσαμε κιόλας να επαναλάβει τις εξετάσεις της σε κανα δυο βδομάδες.

Το θετικό είναι ότι έχει μπει πλέον για τα καλά σε mood Atkins, κρατάει το όριο των 20, κ μετά από μία βδομάδα κολληματος τώρα βρίσκεται στα 88. Της χωράνε φούστες που δεν έμπαιναν και νιώθει μια χαρά.
MARLOU έγραψε:
εγω αν και νεα σε αυτη τη διατροφη εβαλα την κολλητη μου που ειναι δυσκολη (ζαχαρη στο καφε παντα και λατρευει πατατες και μακαρονια) και ομως τη βρηκε τοσο καλη που το εβαλε πεισμα και πεινει ΣΚΕΤΟΟΟΟ ΚΑΦΕ!!!!

Μαρλου καλωσόρισες στην παρέα μας και με το καλό να έχεις θεαματικά αποτελέσματα, ώστε να πιστεί και η φίλη σου!!!

Re: Η Άτκινς είναι μεταδοτική! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2764

• MARLOU
  • Το Άβαταρ του/της MARLOU
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
nanage έγραψε:

Μαρλου καλωσόρισες στην παρέα μας και με το καλό να έχεις θεαματικά αποτελέσματα, ώστε να πιστεί και η φίλη σου!!!
ευχαριστω!!! ειστε υπεροχη παρεα!!!

Re: Η Άτκινς είναι μεταδοτική! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2771

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα παιδια! σε αυτα που λεει ο δημητρης συμφωνω κι εγω καθοτι οποιαδηποτε διαιτα κ να κανεις καλο ειναι να εχεις ενα ελεγχο του τ συμβαινει στο σωμα σου κ κατα ποσο το αποδεχεται! γιατι δεν κανουν ολες οι διαιτες για ολους τυς οργανισμους! ομως στο αν κανει κακο επισης θα ηθελα να επισημανω οτι προφανος μιλαμε μονο για το πρωτο μερος της διατροφης αυτης οπου η προσληψη υδατανθρακων ειναι μειωμενη κ κατεπεκταση κ οι επιλογες στις τροφες! γιατι στα επομενα σταδια δε μιλαμε πλεον για διαιτα αλλα για μια σωστη διατροφη στην οποια τρωμε ΑΠΟ ΟΛΑ απλα προσεχουμε την καταναλωση των υδατανθρακων να μην ειναι απεριοριστη. σε εκεινο το σημειο οταν φτασουμε δεν τιεται κανενα θεμα υγειας! κ αυτο γιατι τελικα ολοι κρινουμε την διαιτα μοναχα για το πρωτο της σταδιο που ομως απεχει αρκετα απο το πραγματικο θεμα που θελει να μας δωσει σαν διατροφηκ που δεν ειναι αλλο απο το να μαθουμε να τρωμε πιο υγειηνα! goodluck odluck
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.127 δευτερόλεπτα

Syndication