Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Λίγα λόγια για μένα

Απ: Λίγα λόγια για μένα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17470

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Καλώς ήρθες Olympia και καλά αποτελέσματα στη νέα σου προσπάθεια :)
Η άτκινς σίγουρα θα σε βοηθήσει να χάσεις τα κιλά που θέλεις αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα σε βοηθήσει και να τα διατηρήσεις ξεχνώντας το φαινόμενο του γιο-γιο που όλοι αντιμετωπίζουμε είτε λόγω υποθερμιδικών διατροφών,είτε λόγω τρόπου ζωής.Αυτό που πρέπει να θυμάσαι για να μην απογοητεύεσαι ( όπως εγώ στην αρχή),είναι ότι με αυτή τη διατροφή χάνεις κυρίως πόντους και τα κιλά θα φανούν στη ζυγαριά αλλά αργότερα.Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε μένα(που περίπου έχω τα ίδια κιλά με σένα να χάσω),εδώ και αρκετό καιρό,μη σου πω μήνα,είμαι κολλημένη στα ίδια κιλά,παρόλα αυτά όμως τώρα μου κουμπώνει (έστω σφιχτά) ένα παντελόνι που πριν ένα μήνα δεν έκλεινε με τίποτα.Βέβαια κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός,εσύ γυμνάζεσαι κιόλας και πιστεύω θα έχεις ακόμη πιο άμεσα αποτελέσματα(εγώ είχα ταλαιπωρήσει τον μεταβολισμό μου με κάθε λογιών δίαιτες).Εφόσον όμως είμαστε στην άτκινς αργά ή γρήγορα θα τα χάσουμε,δεν είναι στο χέρι τους,προχωράμε δυνατά!

[/url]
[/url
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Λίγα λόγια για μένα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17476

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Τα κιλακια σου ειναι λιγα .Ξερω βεβαια πως οσο πιο λιγα τοσο πιο δυσκολο να χαθουν(τωρα το καταλαβαινω που θελω να χασω αλλα 4 αλλα πουυυυυ).Με λιγη προσοχη θα φυγουν και θα προλαβεις να βγεις κορμαρα στις παραλιες :D .

Απ: Λίγα λόγια για μένα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17493

• Olymp1a
  • Το Άβαταρ του/της Olymp1a
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Ναι δεν εχω πολλα, και το ΒΜΙ μου ειναι σε φυσιολογικο επιπεδο δεν λεω... προσωπικα προτιμω χιλιες φορες να μειωσω το ποσοστο λιπους και να αυξησω τη μυικη μαζα (αργη η μηδενικη απωλεια βαρους αλλα στους ποντους τερατια διαφορα) και μετα θα φυγουν και τα κιλακια θελουν δεν θελουν! :)

Απ: Λίγα λόγια για μένα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17700

• baso
  • Το Άβαταρ του/της baso
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Olympia για δωσε μας μια αναφορουλα για την προσπαθια σου.
Αν θυμαμαι σωστα, πριν μια εβδομαδα περιμενες να αδιαθετησεις, αδιαθετησες?
γενικα πως αισθανεσαι?

Απ: Λίγα λόγια για μένα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17701

• Olymp1a
  • Το Άβαταρ του/της Olymp1a
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Σημερα - αυριο τελειώνω, ήταν πρώτη φορά που είχα τόσο μεγάλη καθυστέρηση (5 μέρες) εγώ ήμουν πάντα ρολόι.... Τελευταίες 2 μέρες νιώθω πολύ ανάλαφρη αλλά δεν έχω ζυγιστεί ακόμα, περιμένω να τελειώσουν πρώτα αυτες οι μερες και μετα θα το επιχειρησω.

Το καλο ειναι πως ειμαι σε φουλ κετωση καθε μερα, νιωθω πολυ πιο αναλαφρη και επισης εχω πολυ περισσοτερη ενεργεια απο πριν! Τρωω 1200-1300 νετ θερμιδες τη μερα (νετ εννοω πως αν ασκηθω και καψω 400 τοτε τις τρωω πισω για να μην ειμαι ποτε κατω απο 1200) και νιωθω πως παω καλα!

Απ: Λίγα λόγια για μένα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17708

• baso
  • Το Άβαταρ του/της baso
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ωραια, καλη επιτυχια ευχομαι !
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.106 δευτερόλεπτα

Syndication