Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Καλημέρα κι από εμένα...

Απ: Re: Καλημέρα κι από εμένα... 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #16633

• maria123
  • Το Άβαταρ του/της maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Γεια σας κορίτσια! Χάθηκα το ξέρω αλλά σας παρακολουθούσα όλες αυτές τις μέρες. Καλή επιτυχία στα νέα μέλη μας και καλή κατηφόρα. Zazazou όλοι κάπως έτσι ξεκινάμε αλλά σε λίγο πέρνουμε θάρος από τα αποτελέσματα και δεν το βάζουμε κάτω. Εγώ τον πρώτο μήνα έχασα 8.8 κιλά. Πολύ καλά ε; Τα κιλά όμως δεν είναι τόσο σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι οι πόντοι που είναι πολλοί. Λοιπόν, 6 πόντοι στην κοιλιά clap 5 πόντοι clap στους γοφούς και 3.8 clap σε κάθε μπούτι φύγανε και πάνε …στο καλό. Σήμερα φόρεσα ρούχα που είχα να φορέσω πάνω από 2 χρόνια. Είδα κάποια στιγμή τον άντρα μου να με κοιτάζει έντονα και όταν τον ρώτησα γιατί, μου είπε πως δεν περίμενε τέτοια αλλαγή μέσα σε ένα μήνα! Μου έδωσε ένα φιλί clap clap clap …δεν λέω τίποτα άλλο. Το ξέρω ότι έχω πολύ δρόμο μπροστά μου αλλά τώρα είμαι σίγουρη ότι πήρα μπρος επιτέλους και δε με σταματάει τίποτα!
Έχω βάλει στόχο στη επέτειό μου στις 20 Απριλίου (24 χρόνια) να έχω χάσει τουλάχιστο άλλα 10 κιλά. Ξέρω από σήμερα τι θα φορέσω! Ένα ξεβαμμένο τζιν που τώρα μου ανεβαίνει μέχρι τα γόνατα :cry: Ταυτόχρονα με τη δίαιτα, συνεχίζω το καράτε που ξεκίνησα πρόσφατα και θα ξεκινήσω και με το ελλειπτικό (σιγά σιγά μην το παρακάνουμε κιόλας).
Σχετικά με το καράτε, είμαι πραγματικά ανεπίδεκττη μαθήσεως. Ότι οι άλλοι καταφέρνουν με τη δεύτερη τρίτη... εγώ με την δέκατη. Αλλά όταν το πιάνω, τελείωσε. Είμαι θανατηφόρα. Έχει πολύ πλάκα και στην παρέα δεν υπάρχουν σπαστικές, εκτός από μία που σταμάτησε.
Καλή μας συνέχεια...και πολλά φιλιά.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από maria123. Αιτία: Λάθος
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα

Syndication