Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Καλησπερα

Re: Καλησπερα 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #167

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Welcome Iason.

Στο γυμναστήριο που πήγαινα άκουγα διάφορους να μιλάνε για energy drinks. Κάνε τόσους κοιλιακούς και μετά πιες κλπ. Ήμουν σε φάση να πω κάτι σε στυλ "αν δεν το έπινες θα ήταν καλύτερα", αλλά που να μιλήσω...

Αυτό που έχω δει εγώ, ως απλή καθημερινή ανθρωπίνα :P , είναι πως η μάζα μου έχει μειωθεί ακόμη και αν τα κιλά πέφτουν με αργούς πλέον ρυθμους.

Άντε να έρθει ο χειμώνας να πάω άλλη μία στο γυμναστήριο -το βαριέμαι να πω την αλήθεια. Αν τα καταφέρω να μείνω για ένα διάστημα, θα έχω διπλά αποτελέσματα ως lowcarber. :D
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καλησπερα 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #331

• panosdr
  • Το Άβαταρ του/της panosdr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια χαρά και από μένα! Δεν άνοιξα καινούριο topic αφού και εγώ με σκοπό το χάσιμο
λίπους θα ξεκινήσω τη διατροφή Ατκινς ξανά. Η πρώτη προσπάθεια έγινε στις διακοπές, όπου τρώγοντας..κοψίδια και χίλια δυό τυριά έχασα 3 κιλά σε ένα μήνα! Αγόρασα το βιβλίο του Dr Atkins το οποίο περιέχει σημαντικές πληροφορίες, αλλά και ένα άχρηστο για μας του Έλληνες τμήμα με συνταγές. Μακάρι να ασχοληθεί κάποιος με συνταγές προσαρμοσμένες στην ελληνική κουζίνα και φυσικά με υλικά που βρίσκονται στην ελληνική άγορα. Το τοπικ που με ενθουσίασε στο site έχει να κάνει με τα επώνυμα προϊόντα με λίγους υδατάνθρακες. Νομίζω οτι λίγο πολύ όλα τα μέλη έχουν αναλώσει αρκετά λεπτά για να διαβάζουν ετικέτες προϊόντων. Το συγκεκριμένο τοπικ είναι σωτήριο και σε περιπτώσεις ιδιωτικής ετικέτας. ( πχ αρκετές αλυσίδες έχουν έτοιμα γεύματα προψημένα ώπου αναφέρουν τους υδατάνθρακες που περιέχουν συνολικά) . Ξεκινάω μέσα στη βδομάδα όποτε θα ποστάρω συχνά πυκνά εδώ με τις δικές μου "ανακαλύψεις". Το σημαντικό στην Ατκινς είναι να μη βρίσκεις υδατανθρακες στο σπίτι τις πρώτες μέρες. Από τη βδομάδα και μετά απλά μπορείς και λες εύκολα όχι (σε αρκετούς εθισμούς και όχι αναγκαστικά μόνο στο φαγητό.) Αυτά για τώρα. Καλώς σας βρήκα!
[size=200:k29ssmxn]www.food-info.net/gr/foodcomp/table.htm[/size]

Re: Καλησπερα 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #332

• katerinaki25
  • Το Άβαταρ του/της katerinaki25
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συμφωνώ μαζί σου! Ολες οι συνταγές είναι γιά ξένα πρότυπα.ειδικά εγώ έχω πρόβλημα για το πρωινό και το έχω αναφέρει.Αχ χαίρομαι που είμαστε πολλοί!!!!!και πολλέςςς

Re: Καλησπερα 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #337

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλημέρα Πάνο!

Εγώ με την μαγερική δεν τα πάω καλά. Τρώω πολύ απλά πράγματα και γενικά εύκολα φαγητά. Πρέπει να βρούμε κάποιον που να μαγειρεύει γενικά να μας δώσει ιδέες.

Πάνο εσύ σαν άντρας... κορμάρα θα κάνεις...

Τα επώνυμα προϊόντα τα έκανα ακριβώς για αυτό. Είδα πχ ότι η s_aint έγραψε ότι επιτέλους ήρθε η μπύρα λάιτ στην Ελλάδα. Την περίμενα από καιρό, γιατί στην Αμερική κυκλοφορεί χρόνια. Οπότε πλέον ενημέρωσα τον αγαπημένο μου καφετιέρη που βλέπω τους αγώνες να μου φέρνει να πίνω και εγώ σαν άνθρωπος.

Αν έχετε και φωτογραφίες βάλτε τις ε;
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Καλησπερα 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #341

• KATERINA
  • Το Άβαταρ του/της KATERINA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σας υπόσχομαι να σας βαζω από αυριο και μία συνταγή κάθε ημέρα η ξηροφαγία δεν είναι καλό πράγμα. μόνο να μου πει κάποιος αν επιτρέπετε η μουστάρδα και η κρέμα γάλακτος.
στο βιβλίο που έχει συνταγές στα αγγλικά αναφέρει την sour cream αλλά δεν είμαι σίγουρη αν ενοεί ξυνόγαλα η μια ειδικά συνταγη που βρήκα και αποτελείται από μαγιονέζα.

Re: Καλησπερα 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #347

• panosdr
  • Το Άβαταρ του/της panosdr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αναμένουμε με ενδιαφέρον!
[size=200:k29ssmxn]www.food-info.net/gr/foodcomp/table.htm[/size]
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.236 δευτερόλεπτα

Syndication