Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ο Δαλαι-λαμα μου (αυτο το site κ ολοι εσεις)

Απ: Ο Δαλαι-λαμα μου (αυτο το site κ ολοι εσεις) 15 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #14119

• kiloukipou
  • Το Άβαταρ του/της kiloukipou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Βρε γλυκεια μου τα ειδα .Μηπωσ εχασα κατι ?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Re: Ο Δαλαι-λαμα μου (αυτο το site κ ολοι εσεις) 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14134

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
irena 68 έγραψε:
Roadrunner σου εστειλα μηνυμα σου βρηκα .....[/quote

κοριτσια καλησπερα επιτελους διορθωθηκε το ιντερνετ μου , και δηλωνω παρουσα (αλλαξα απο cyta σε hellas on line )

ειρηνη , χιλια ευχαριστω , πηγε στο βιβλιοπωλειο που μου ειπες η αδελφη μου και το τσιμπησε το βιβλιαρακι , ειμαι ευτυχισμενη .... σε ευχαριστω πολυ, πολυ ...

θα ψαξω τωρα τις αλλαγες στο νεο λουκ του σαιτ μας , τα σκετσακια μας που ειναι ? τα τηγανια μας , τα χαμογελακια μας ? ε? ε?
ειδικα τα τηγανια και ο διαολακος χρειαζονται ...
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Απ: Re: Ο Δαλαι-λαμα μου (αυτο το site κ ολοι εσεις) 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14135

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
χαιρομαι Α...... μου.Ισα που αναρωτιομουνα αν το εχεις παρει.Μαλλον δεν εχει αλλο το τελευταιο ηταν...πολλα χαθηκαν ακομα και τα προσωπικα μηνυματα .Τι να πω?Καλη συνεχεια και ηταν χαρα μου μεγαλη που βοηθησα....

Απ: Re: Ο Δαλαι-λαμα μου (αυτο το site κ ολοι εσεις) 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14540

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ρε παιδια ακομα δεν ανακαλυψα πως γινονται τα προσωπικα μηνυματα....ας μας πει καποιος παρακαλω....

Απ: Re: Ο Δαλαι-λαμα μου (αυτο το site κ ολοι εσεις) 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14587

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
irene καλησπερα ,

το εψαξα αλλα ουτε και εγω δεν βρηκα ακρη ...παιδες δωστε μας τα φωτα σας

αχ irene μου κατρακυλησα στο βουρκο της αμαρτιας ...ποιος εγω ? δεν το περιμενα απο μενα ..εδωσα και τοσες τηγανιες στα κοριτσια ..ασε
απο το καλοκαιρι ακομη δεν μπορω να συνελθω ,,ηρθαν και οι γονεις μου εδω ,,τι χαλουμια , τι λουντζες , τι κουπες , τι οφτο κλεφτικο , τι γλυκα, μπυρες να δεις η δικια σου ...τωρα καταστραφηκα...σταματησα και τη γυμναστικη , ουτε ποδηλατο , ουτε μπασκετ ..καηκα σου λεω ...ακομη συνεχιζω η γουρουνα με πατατακια και μπισκοτα σοκολατας , καθε μερα λεω απο αυριο ...χαλια ,χαλια , ψυχολογια και θεληση μηδεν..
τι να πω παρα --απο δευτερα πρεπει να αρχισω σοβαρα πια ..να σταματησω τις μπουρδες γιατι θα τα βαλω ολα και πιο πολλα η cowsleep ,
καλε εχουμετο τηγανι ,αχ πολυ χαιρομαι που το ειδα ...
ασ αυτοτηγανιστω λοιπον μηπως και συνελθω απο την βλακεια μου ...
fryingpan fryingpan παρε και αυτη fryingpan fryingpan πριν 5λεπτα ετρωγα μπισκοτα ε!!παρε fryingpan fryingpan στη ζυγαρια να σε δω fryingpan fryingpan τολμας ..δειλη κότα.. fryingpan :evil: :evil: τη δευτερα αρχιζωωωωωωωωω

φιλια σε ολους και καλη συνεχεια απο την αμαρτωλη cowsleep
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Απ: Re: Ο Δαλαι-λαμα μου (αυτο το site κ ολοι εσεις) 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14588

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
φιλεναδα θαρθω να σε βαλω σε ταξη...χαχα.Ασε τ δικαιολογιες απο οτι εφαγες τα γλυκα ηταν η αμαρτια....εγω λεω ναρθω μολις τελειωσω με κατι δουλιτσες.....και σκεφτομαι τι να τρωω εξω.Ασε θα σε παρω τηλ οταν ερθω με το καλο.ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕΕ
..,
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.120 δευτερόλεπτα

Syndication