Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Νεο μελος εδω.Γεια σας παιδια.

Re: Νεο μελος εδω.Γεια σας παιδια. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1149

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Hemma αντι να παραπονιέσαι πρέπει να αρχίσεις να πανηγυρίζεις παιδάκι μου. Ολοι οι διαιτολόγοι μας έχουν πρίξει στις συμβουλές για το πόσο το νερο βοηθάει στη δίαιτα γιατί απομακρίνει τις τοξίνες από το σώμα και μας πιέζουν να πίνουμε νερό και εσένα που σου σημβαινει απο μόνο του;Σοβαρά τώρα αυτό που σου συμβαίνει υποχωρεί σταδιακά απ΄ότι ξέρω απο άλλεςδ’ιαιτες γιατί εγώ ατκινς δέν έχωξανακάνει.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Νεο μελος εδω.Γεια σας παιδια. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1150

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αυτό με τη δίψα, νομίζω ότι συμβαίνει γιατί οι υδατάνθρακες προκαλούν κατακράτηση υγρών. Αμα ξεφύγω από τη δίαιτα κανένα βράδυ, το πρωί τα δάχτυλά μου είναι πρησμένα, δεν μπορώ να φορέσω δαχτυλίδι!!
Αμα κόψεις τους υδατάνθρακες το σώμα σου ζητάει να αναπληρώση τα υγρά, που ΔΕΝ κρατάει πλέον.

Re: Νεο μελος εδω.Γεια σας παιδια. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1151

• Maria5
  • Το Άβαταρ του/της Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΙΕΣΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΜΕΤΙΠΟΤΑ :!: ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΩΝ :!: :D ( !: ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ :wink: ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΤΚΙΝΣ [20ευρω]ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ :D ΦΙΛΑΚΙΑ

Re: Νεο μελος εδω.Γεια σας παιδια. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1153

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
hi παιδες. 8) Εγω προβλημα διψας, δεν εχω καθολου. Ισα ισα, που εχω ενα μπουκαλακι νερο πανω στο γραφειο, για να θυμαμαι οτι πρεπει να πιω! μια φιλη μου ομως που αρχισε διαιτα, διψουσε απιστευτα, και οταν πηγαινε τουαλετα, τα ουρα της ηταν σκούρα. Ισως ο οργανισμος της ειχε αναγκη το νερο, για να ξεπληνει τις τοξινες. Γι αυτο hemma μου, μην ανησυχεις. Μαλλον για καλο ειναι η διψα σου. Ο οργανισμος σου ξερει ποτε θα σταματησει.
love your self

Re: Νεο μελος εδω.Γεια σας παιδια. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1155

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας.Χαιρομαι που απαντατε σε ερωτησεις μου.Δεν ειμαι μονη μου,εχω παρεα .....εσας.
Λοιπον το βλεπω θετικα και λεω οτι κανω ενυδατωση στον οργανισμο μου.
Να βρουμε και κατι για συσφιξη.

Re: Νεο μελος εδω.Γεια σας παιδια. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1166

• Angelina
  • Το Άβαταρ του/της Angelina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ηemma μου,εχουμε το ιδιο προβλημα ΔΙΨΑΩ κ εγω απιστευτα!!!μονιμως με ενα μπουκαλι νερο στο χερι,και καλα με το νερο τη βολευω,με τη τουαλετα τι κανουμε?που οτι πινω σε λιγο πρεπει να βγει?Φαντασου με στο αυτοκινητο σε απιστευτη κινηση να υποφερω για καμποση ωρα!Μη γελατε παιδια :lol: κοντεψα να σκασω :x Τωρα οταν προκειται να απομακρυνθω σκαω απο τη διψα!!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα

Syndication