Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: ΞΕ-κόλλημα

Re: ΞΕ-κόλλημα 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #7592

• Capoman
  • Το Άβαταρ του/της Capoman
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπράβο Efaki. Άντε τώρα που ξεκόλλησε (γιατί ξεκόλλησε..) σε 1-2 βδομάδες το πολύ θα σε 54-55 εύκολα.. Αλλά για να κατανοούμε κάποια πράγματα όλοι, με αφορμή εσένα θέλω να πω ότι με άλλο ρυθμό πέφτουν τα 50+ κιλά με άλλο τα 35+ με άλλο τα 15 και με άλλο τα 2-3 παραπανίσια... θα μου πεις σιγά το νέο :lol: !!! Ναι σωστά αλλά επειδή πολλά διαβάζω εδώ το λέω έτσι γιατί επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως .... :!: Τα 2-3 κιλά τα βλέπουμε μάλλον μόνο εμείς και ούτε καν ο οργανισμός-μεταβολισμός μας. Οπότε...

Υγ. Αν δεν το κάνεις ήδη, πλάκωσε κάνα δύο ποτήρια πράσινο τσαγάκι (εννοείται βότανο που θα βράσεις εσύ και όχι λίπτον κλπ μπούρδες..), κάθε μέρα και θα με θυμηθείς ;)

Καλή συνέχεια
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΞΕ-κόλλημα 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #7593

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ναι, κι εγώ νομίζω πως ξεκόλλησε!!! Ξέρω πως με άλλο ρυθμό χάνεις 2-3 και με άλλο 20-30, αλλά εγώ δεν είχα καν ρυθμό!!! Σταθερός χαρακτήρας :lol: :lol:
Τουλάχιστον να βλέπω λίγη πρόοδο!!!
Όσο για το πράσινο τσάι: Τι δυο ποτήρια, πρέπει να ξεπερνάω το λίτρο!!! Μόνιμος κάτοικος τουαλέτας έχω γίνει!!! :lol: :lol:
Για να δούμε...

Re: ΞΕ-κόλλημα 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #7602

• sofia
  • Το Άβαταρ του/της sofia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σιγουρα οσο λιγοτερα κιλα για χασιμο τοσο πιο <αργη> η διαδικασια. ισως λιγη γυμναστικουλα να βοηθουσε :)

Re: ΞΕ-κόλλημα 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #7604

• efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Από γυμναστικούλα...άλλο τπτ!!!4-5 φορές τη βδομάδα γυμναστήριο... Αύξησα λίγο και τη αερόβια. Θα δούμε!!!

Re: ΞΕ-κόλλημα 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #7611

• sofia
  • Το Άβαταρ του/της sofia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ειμαι σιγουρη οτι θα δεις διαφορα κι εγω βλεπω σιγα σιγα ;)

Re: ΞΕ-κόλλημα 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #7682

• efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Που έχετε χαθεί όλοι?

Εγώ είμαι ακόμα εδώ και προσπαθώ να συνέλθω μετά από 12 εφιαλτικές μέρες!!! Έλιωσα στη δουλειά! πρέπει να κοιμόμουν 3 ώρες την ημέρα κατά μέσο όρο!!!

Κατά τα άλλα... καμία εξέλιξη. Είδα και τον τίτλο που είχα δώσει σε αυτό το ποστ, και είπα να σας τα πω από εδώ! ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑ. Για την ακρίβεια, είμαι πάλι στα 58.5- τα αρχικά μου κιλά- μετά από μια μικρή βουτιά. Ακολουθώ τη διατροφή ακόμα και βλέπουμε... Λίγο που δεν πάτησα στο συμναστήριο 10 μέρες, λίγο οι ορμόνες μου που τα χουν παίξει αφού σταμάτησα τα αντισυλληπτικά... τι να πω? Δεν έχω καν κουράγιο να απογοητευτώ!

Και δεν είναι η ιδέα μου, ούτε έχω χάσει πόντους. Φόρεσα το αγαπημένο μου τζην σήμερα (το οποίο απλά μου πήγαινε λίγο τσίτα τον τελευταίο καιρό) και δεν μπορούσα να περπατήσω. Λες και τα μπούτια μου ετοιμάζονται να σκάσουν!!! (κρυφτείτε!!!!) Τελικά φόρεσα κάτι άλλο, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσω να κατσω πουθενά!

Αυτά τα νέα από μένα... ΑΝΤΕ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ????
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα

Syndication