Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Πέτρες στην χολή και Άτκινς

Re: Πέτρες στην χολή και Άτκινς 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7679

• vivika
  • Το Άβαταρ του/της vivika
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δυστυχώς θα σε απογοητεύσω οι πέτρες φεύγουν χειρυργικά δεν διασπώνται. Υπάρχουν φάρμακα και γιατροί που υπόσχονται διάφορα αλλά στην οικογένεια μου 2/2 κάναν χειρουργείο μετά από σύμπτωμα. Πρόσεχε πολύ με την κατανάλωση τυριών, το σπανάκι και το αυγό είναι υπεύθυνα για συμπτώματα και έκριση χοληλεθρίνης. Δυστυχώς η προβλεπόμενη δίαιτα αν πονάς είναι φιδές μακαρόνια και κοτόπουλο βραστό. πολύ προσοχή γιατί η χολή και μόνο μπορεί να σου καταστρέψει το πάγκρεας.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Πέτρες στην χολή και Άτκινς 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7683

• eya
  • Το Άβαταρ του/της eya
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πριν 3 χρόνια και έπειτα απο υπερήχους και ταλαιπωρία ανακάλυψα οτι είχα πέτρες στη χολή. Δεν μπόρεσα να χειρουργηθώ αμέσως αλλά έπειτα απο 6 μήνες γιατί χρειάζεται ειδική διατροφή. Ο γιατρός μου είχε πεί να αποφεύγω ζυμαρικά και υδατάνθρακες γενικά, μου απαγόρευσε οποιοδήποτε λαχανικό, ειδικά χόρτα και μαρούλια. έτρωγα ελάχιστο λάδι, και κρέας μαγειρεμένο όμως ελαφρά π.χ Κοτόπουλο βραστό,΄ψητό, μπριζόλες κτλ. Δεν το παράκανα με τις ποσότητες γιατί έτσι κι αλλιώς όταν έτρωγα παραπάνω ή κάτι που δεν έπρεπε με ενοχλούσε το στομάχι.
Τελικά έκανα την επέμβαση λαπαροσκοπικά(ολική αφαίρεση χολής) όπου βρέθηκαν και 32 πέτρες σαν τα χαλίκια απο παιδική χαρά. Η επέμβαση κράτησε περίπου 30 λέπτα, δεν πονάει ιδιαίτερα και το καλό είναι οτι σε 3 ημέρες είσαι μια χαρά. Φαντάσου οτι την έκανα τετάρτη και δευτέρα ήμουν πίσω στη δουλειά χωρίς να με ενοχλεί τίποτα.
Καλό κουράγιο και περαστικά.

Re: Πέτρες στην χολή και Άτκινς 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7691

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
νατασα καλησπερα!@ το θεμα του λιπους ειναι σχετικο! χρειαζεται σε αρκετη ποσοτητα στις φασεις που θες να χασεις γτ το χρησιμοποιει ο οργανισμος σαν ενεργεια αντι των υδατανθρακων που του εχεις μειωσει( ας μη λεμε τα ιδια τα ξερεις εσυ τεκλεια!) αν λοποιν εχεις περασει αυτη τη φαση κ εισα σε σταθερη πορεια τωρα, εχεις χασει τα κιλακια σου κ εισαι στην φαση που τρως απο ολα τοτε καλο ειναι ουτεσιαλος αφου εχεις αυξησει τους υδατανθρακες να μειωσεις τα λιπαρα! περα των φυσικωην του ελαιολαδου δλδ κτλ. νερακι πολυ κ τσεκ συχνα να βλεπεις πως πανε~! :P

Re: Πέτρες στην χολή και Άτκινς 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7697

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Η αλήθεια είναι ότι μάλλον το χειρουργείο θα το γλιτώσω γιατί κάνω όως σας έχω ξαναπεί ομοιοπαθητική.
Ο πατέρας μου είχε νταμάρι έκανε ομοιοπαθητική γίνανε αμμάκι και πέσανε όλες.
Όσο για την διατοφή μας εγώ Άτκινς και ξερό (όχι ψωμί βέβαια) λιπάκι.
Φιλιά σε όλους.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.112 δευτερόλεπτα

Syndication