Γιάννη μου, δεν έχω κανένα λόγο να κρύψω κάτι. Απλά, δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμηση όπως έγινε κακώς αντιληπτό από κάποιους στο παρελθόν.
Έχω ξαναδηλώσει στο φόρουμ,πως ο,τιδήποτε γνωρίζω που μπορεί να κάνει καλό θα το λέω και αυτό κάνω. Αλλά όταν πρόκειται να συστήσω κάποιο γιατρό επιφυλάσσομαι γιατί δεν ξέρω πως μπορεί να το πάρει καθένας.
Η μέθοδος που χρησιμοποιώ για να λύνω τεράστια προβλήματα υγείας χρόνια τώρα με απίστευτη επιτυχία είναι η ομοιοπαθητική θεραπεία, αλλά με συγκεκριμένους γιατρούς γιατί όπως και στην κλασσική ιατρική και βέβαια σε κάθε κλάδο εργασίας, παντού υπάρχουν καλοί γιατροί και κακοί γιατροί επίσης.
Κι επειδή πριν κατασταλάξω στον ομοιοπαθητικό γιατρό μου -και το ξαναλέω γιατρό , επειδή την ομοιοπαθητική ασκούν και μη γιατροί Θεός φυλάξει- πέρασα από διάφορους που δεν με βοήθησαν.
Όταν όμως βρήκα αυτό που πραγματικά "άξιζε τον κόπο" που λέει κι ο λαός, έλυσα μια αρκετα σκληρή γκάμα προβλημάτων που με ταλανούσαν χρόνια.
Από τις ημικρανίες μου και τη χοληστερίνη (κληρονομική)μέχρι σοβαρό πρόλημα που θα με έστελνε στον άλλο κόσμο σύντομα κατά τους κοινούς γιατρούς.
25 χρόνια μετά ζω υγιής και θα ζήσω άλλα 70 γιατί έτσι γουστάρω.
Αν λοιπόν θέλετε να σας δώσω όνομα γιατρού ευχαρίστως, αλλά μόνο μέσα από προσωπικό μήνυμα.
Φιλιά σε όλους.