Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: 1η φάση Ατκινς - Μήπως τελικά παίζουν ρόλο ΚΑΙ οι θερμίδες?

Re: 1η φάση Ατκινς - Μήπως τελικά παίζουν ρόλο ΚΑΙ οι θερμίδες? 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5049

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
θα συμφωνησω κι εγω απολυτα με οσα ειπε ο dimitis προηγουμενος!! κ καλη αρχηλοιπον!! βασικα πραγματα θα κοιταξεις !( οχι πολλα γλυκα το πρωτο διαστημα κ ας λεγονται κ atkins!,μην αγωνεσαι με τις θερμιδες μεν αλλα προσεχε δε μην φας κ 5000 που λεει ο λγος!! αναψυκτικα κτλ περιορισε τα κ ξεκινα δρυμητερα!!! goodluck odluck
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: 1η φάση Ατκινς - Μήπως τελικά παίζουν ρόλο ΚΑΙ οι θερμίδες? 13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18369

• annou_01
  • Το Άβαταρ του/της annou_01
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Kοίτα τη συγκεκριμμένη διατροφή την έκανα εγώ κ ο άντρας μου πέρυσι τον απρίλιο. εγώ έχασα 7 κιλα και εκείνος 18. αλλα δεν τα χάσαμε γρήγορα σιγά σιγά. κ ακόμα τα διατηρούμε και δεν εχουμε παθει και τιποτα. αν πίνεις αρκετό νερό και πίνεις τις βιταμίνες κ τα ω3 από την αρχή, δεν θα έχεις πρόβλημα. ουτε κ χρειάζεται να ξοδεύεσαι με τα προιόντα ατκινς. μεσα στο βιβλίο σου δίνει τις ομάδες τροφών που μπορείς να φας σε κάθε στάδιο κ εσύ κανεις πρόγραμμα. απλά πρέπει να ασχοληθείς λίγο με το θέμα της διατροφής σου. κ γυμναστήριο δε χρειάζεται να πας από το πρώτο στάδιο, μπες στο 2 και ξεκίνα, μη τον καταπονείς γιατί όσο να ναι ένα πατατράκ παθαίνει τν πρώτη βδομάδα με το κοψιμο των πολλων υδατανθράκων.είναι απλά τα πράγματα τιποτε άλλο. εγώ παντως ευχαριστω τον θεό ατκινς!!!!! αλλαζει εντελώς τον μεταβολισμό σου!!!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.396 δευτερόλεπτα

Syndication