Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: εκανα το test με το ketostix αλλα η ζυγαρια...

Re: εκανα το test με το ketostix αλλα η ζυγαρια... 17 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #3360

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Νατασάκο μου ,ευχαριστώ για τη στήριξη ! clap ap clap ap
Θα το κάνω μία από αυτές τις μέρες! Και μάλιστα(επειδή με τη ζυγαριά δεν τα πάω καλά θα μετρηθώ με τη μεζούρα !Αλλά δεν ξέρω αν θα μετρηθώ στο ίδιο σημείο και τις 2 φορές! :lol: :lol: )
Δυστυχώς, εγώ δε μπορώ να μη μετράω θερμίδες ! Και δεν ξεφεύγω από 1500-1600.....
Μετά από το ανέβασμα, θα την κρατήσω στις 1000 για 3 μερούλες και βλέπουμε!!!
Ευχαριστώ και πάλι !!! wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: εκανα το test με το ketostix αλλα η ζυγαρια... 17 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #3361

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μια χαρά θα τα πας.
Και μετά θα πάμε Παρίσι στον καλύτερο στυλίστα που μένει τώρα στο ξενοδοχείο μου και το μεγαλύτερο make up artist που μένει μάζί του και θα μας μεταμορφώσουν σε κουκλάρες.
Παρεπιπτόντως είνα fun της Atkins.
Φιλάκια

Re: εκανα το test με το ketostix αλλα η ζυγαρια... 17 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #3362

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Πιοι, πιοι ειναι? Ελα βρε Νατασα, πες μας. Δεν θα το πουμε σε κανενα.... nono no nono no
Παρεπιπτοντως, κανενα καλο πλαστικο χειρουργο εχεις στο ξενοδοχειο? Αν ναι, εχε τον με το καλο, μπας και μας κανει καμια εκπτωση...
love your self

Re: εκανα το test με το ketostix αλλα η ζυγαρια... 17 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #3364

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Σε ευχαριστώ,και πάλι ,πολύ ! wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx

Τέτοια πες μου !!!!Τέτοιααααα!!!!!!!!!!!!!!!
Πωωω !!Παρίσι !!!Μόδα,στυλ, φινέτσα ,κομψότητα ,φρου-φρου και αρώματα!!!!!
Μπράβο προσωπικότητες!!!
Θα λέει πολύ το ξενοδοχείο σου !!!!!!!!!
Θέλω φωτό να δω!!!!!!!!
(Μα φυσικα...Το μνμ της Άτκινς είναι οικουμενικό και πανανθρώπινο!!)
Καλή συνέχεια Νατάσα μου !
sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: εκανα το test με το ketostix αλλα η ζυγαρια... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3391

• TzTonia
  • Το Άβαταρ του/της TzTonia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα στην ωραία παρέα :)

Είμαι καινούρια εδώ στο forum σας και το βρήκα ψάχνοντας στο Internet για πληροφορίες σχετικά με ισορροπημένη διατροφή και δίαιτα.
Ξεκίνησα και εγώ να χάσω τα πολλααααααά παραπάνω κιλά που έχω και μέχρι τώρα μετράω -10 σε διάστημα 2 μηνών.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι εννοείται ότι ανεβάζετε τους υδατάνθρακες στους 50 και έτσι μπορείς να βοηθηθείς στην προσπάθειά σου σε περίπτωση που κολλάει η ζυγαριά.

Θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα παράδειγμα στο τι σημαίνει ανεβάζω τους υδατάνθρακες (π.χ. 50) όπως προήγουμενα αναφέρατε?

Ευχαριστώ πολύ για την ώρα σας.

Re: εκανα το test με το ketostix αλλα η ζυγαρια... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3393

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
γεια σου tonia κ καλως ηρθες :D το θεμα με τους υδατ. ειναι οτι οταν δουμε να κολαει η ζυγαρια ενα απο τα κολπακια ειναινα αυξησουμε τους υδατανθρακες για 1 με 2 μερες στους 50 περιπου κ μετα να πασουμε στους 5 περιπου ωστε να δωσουμε το εναυσμα στον οργανισμο να αρχισει παλι να ριχνει κιλα!! αυτο βεβαια δεν το κανουμε με το περαμικρο! πρεπει να εχουμε τσεκαρει οτι εχουμε πεσει σε πλατο κ οχι απλα οτι χανουμε αργα! απλα αυξανεις τους υδατανθρακες! καλο ειναι βεβαιαα ακομα κ οταν τους αυξανεις να μην προσλαβεις μεγαλη ποσοτητα απο ‘κακους‘ υδατανθρακες αλλα περισσοτερο να παρεις απο καλους πχ αποφυγε ζυμαρικα πατατες ρυζι κ ψωμια κ διαλεξε κατι σε πιο πολυ σαλατα, ισως μισο κριτσινι πολυσπορο, η κανενα φρουτο με λιγους.θα μπορουσες νμα φας κ λιγη ποσοτητα απο κατι σ4 οσπριο αλλα βλεποντας τον καταλογο θα δεις πιο δεν εχει πολλους υδατ. γιαουρτακι κ τετοια! κοινως θα προσεξεις να μη ξεφθγεις απο το μετρημα σου πολυ κ να μη φας τροφες που θα σου ανεβασουν αποτομα το γλυκαιμικο δεικτη! καλη συνεχεια! goodluck odluck
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.095 δευτερόλεπτα

Syndication