koralina καλημερα κ απο μενα!! παρολο που τα παιδια με προλαβανε μπορω να πω θα σου τα πω κι εγω μαζεμενα!

κατρχας για τι κιλα μιλαμε θα ηταν καλο να γνωριζουμε για να δουμε αν ειναι λογικος ο ρυθμος απωλειας βαρους σου! κι αυτο στο λεω γιατι οπως θα εχεις ακουσει οταν πλησιαζεις στο επιθυμητο αποτελεσμα η εχεις λιγα κιλα σχετικα για να χασεις τοτε χανεις αργα! δεν ξερω αν εχεις διαβασει προηγουμενα ποστ αλλα καπου γραφω προσωπικη μου εμπειρια οταν πλεον εχω πλησιασει το βαρος που θα ηθελα να χανω 1 ικλο ανα 2 εβδομαδες κ βαλε..... 2ον κ σημαντικο. καλο θα ηταν σε πρωτη φαση να μην εχεις στο μενου σου ποτο!!!

σε παει πισω κ δρα αρνητικα!! η τουλαχιστον πιο αραια αν ειναι κ μπορεις οχι καθε εβδομαδα!! με το γιαουρτι εγω δε θα σου πω οχι κ το θεωρω κ καπως απαραιτητο αφου δεν πινουμε γαλα γιατι ειναι η πιο αποροφησιμη πηγη ασβεστιου απο ολα τα γαλακτοκομικα!!!θα σου προτεινα της προμελ απο το lidl το 2% κ μονο με 3 περιπου υδατ. λιγο θα σε περιοριζα στην ποσοτητα μοναχζα! μην το φας ολοκληρο καλυτερα το μισο με 2 φραουλιτσες κ μισο αβοκαντο κανεις ενα τελειο βραδυνο κ ελαφρυ κ υγεινο!!

ap αναψυκτικα κ τετοιαπεριορισε τα λιγο!! οχι μαζεμενα σε μια μερα πανω απο 2 νομιζω ειναι αρκετα! συμβαλουν κ αυτα αρνητικα στην απωλεια βαρους γιατι δεν προκαλουν τοσο καλη διουριση οπως μονο το νερι ξερει να κανει!!!! οποτε οπως καταλαβαινεις επομενη συμβουλη ειναι νεροοοοοοοοοο!!!! πολυ!!! με το ποτηρι δεν εβρησκα ακρη οποτε με βοηθαει να πινω με το μπουκαλι καταναλωνω πιο πολυ!! οσο βαζεις να ξερεις τοσο βγαζεις κ ακομα παραπανω παρασυρονται!!! κανονας!! αν δεν βαζεις δεν θα βγαλεις κιολα!!η διατροφη σου μπορω να πω πως ειναι πολυ καλη αλλα κ πολυ αυστηρη!! βαλε περισσοτερη σαλατουλα στο μενου σου τωρα που ειναι της εποχης κ την χρειαζεται κ ο οργανισμος σου! κ προσεξε λιγο τις ποσοτητες!! μην ξεφευγεις πολυ εχε το νου σου!! τελευταια συμβουλη γνωστη κ αντιπαθητικη το ξερω! αλλα απαραιτητη λιγο περπατημα 2'3 φορες την εβδομαδα κ εισαι τζετ!!!! φιλια κ

odluck