Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Προιόντα ΑΤΚΙΝΣ..

Προιόντα ΑΤΚΙΝΣ.. 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19675

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
τελευταία φορά που παρήγγειλα ήταν πέρυσι τον ιούνιο-πριν τα capitals. το σάιτ νομίζω λέγεται e-vitamins ή κάτι τέτοιο. μου βγήκε περίπου 2,5€ το τεμάχιο αν θυμάμαι καλά, με τα μεταφορικά. αν δεις τα πρώτα ποστ του diet diary θα βρεις λεπτομέρειες. αλλά ειλικρινά δε βρίσκω λόγο να ξοδευτείς. υπάρχουν στην ελλάδα αντίστοιχα προιόντα (σοκολάτες sb, no sugar, cavalier, παστελάκια μαλτιτόλης)και από σέικ μπορείς να βρεις στα μποντιμπιλντεράδικα. εμένα με έχουν βολέψει μια χαρά, αλλά πάλι...εσύ αποφασίζεις! καλημερα!

[/url
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Προιόντα ΑΤΚΙΝΣ.. 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19676

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
rafahl έγραψε:
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε ξενα sites που πουλάνε Atkins προιόντα σε καλές τιμές και στέλουν Ελλάδα... Και λεπτομεριες ποσο κανουν να ερθουν και τι εξοδα αποστολης εχουν..
ευχαριστω..:)

Mη ξοδευτεις τζαμπα.Είναι πολύ ακριβά.Δες εδω www.pharmacy4u.gr/atkins-advantage-60gr-...-caramel-p-5975.html
Όταν ειχα κάνει πρώτη φορά τη διατροφή ειχα παρει κάποιες φορές απο τα intersport.Νομιζω δεν τα φέρνουν πια.Αν θες κάποιο γλυκάκι πάρε σοκολατιτσες ΙΟΝ με στέβια που έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα.Ειναι πεντανοστιμες,σαν τις κανονικές και το σημαντικότερο σε καλή τιμη.

Προιόντα ΑΤΚΙΝΣ.. 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19677

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
επίσης υπάρχει και ενα ελληνικό σάιτ στην κόρινθο νομίζω έχει έδρα, αλλά έχει το μειονέκτημα ότι πρέπει να παραγγείλεις ολόκληρο το κουτί δλδ 30 πχ γκοφρέτες στο είδος...απαγορευτικό! όπως σου έγραψε και το christinaki το intersport δεν τα φέρνει πια. αλλά σου είπα έχεις εναλλακτικές πολλές. αν χρειαστείς βοήθεια πες.

[/url

Προιόντα ΑΤΚΙΝΣ.. 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19678

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
έι christinaki, χάρηκα πολύ που είδα ποστ σου! τα παλιά σου ποστ πραγματικά με βοήθησαν στην αρχή! σ ευχαριστώ!

[/url
Τελευταία διόρθωση: 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν από elsa.

Προιόντα ΑΤΚΙΝΣ.. 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19679

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
elsa έγραψε:
έι christinaki, χάρηκα πολύ που είδα ποστ σου! τα παλιά σου ποστ πραγματικά με βοήθησαν στην αρχή! σ ευχαριστώ!

[/url

Μπαινω που και που στο site αλλα δεν εχει πολυ κινηση .Χαιρομαι αν σε βοηθησα.Παντως εχω να πω για τη διατροφη ως παλια οτι ειναι εγγυηση.Ειχα χασει πολλα κιλα την πρωτη φορα ,πανω απο εικοσιΠοτε δεν τα πηρα πισω οπως λενε.....Πλεον παιρνω καποια οταν ξεφευγω αλλα επιστρεφοντας στη διατροφη χανονται αμεσως.Τωρα πχ μεσα σε 22 μερες που κανω τη διατροφη εχασα γυρω στα 4-5 κιλα.Αλλα εγω δεν κανω την πρωτη φαση,αλλα κατ ευθειαν τη δευτερη και προσεχω αρκετα τις θερμιδες.
Τελευταία διόρθωση: 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν από christinaki1989.

Προιόντα ΑΤΚΙΝΣ.. 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19680

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
και γω τρώω αρκετά από τα φαγητά της δεύτερης φάσης-γιαούρτι κλπ. προς το παρόν 15 έχω χάσει, ευελπιστώ να χάσω και τα υπόλοιπα 10 που θέλω...εδώ και τρεις μήνες είμαι κολλημένη στα 75-76-έφαγα όμως (δεν μπορώ να πω )λίγο παραπάνω τα χριστούγεννα..αυτό πληρώνω τώρα! τέλος πάντων, είναι πια τρόπος ζωής, οπότε ας τα χάσω πιο αργα, δε βαριέσαι!

[/url
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.094 δευτερόλεπτα

Syndication