Μέχρι τις 7 και μετά τίποτα ???????? μπράβο σου τι να πω, αφού αντέχεις .... πόσα έχεις χάσει ?
Χριστινάκι, άκου να δεις τι κάνω η τρισάθλια !!!!!!! κάνω 3 μέρες Ατκινς με 15-25 γρ υδατάνθρακες, αυτές τις μέρες πεινάω, όμως αλλά το ελέγχω,
τη δε 4η μέρα ζαλίζομαι, νοιώθω εξάντληση και πεινάω σαν τρελή .... και τη χαλάω, στις 3 μέρες χάνω 1-1,5 κιλό στάνταρ, και τις 2-3 επόμενες που τη χαλάω παίρνω 1,
μισό κιλό σωσμένο δηλαδή… ε, σε 10-20 χρόνια θα έχω αδυνατίσει αν δε μου έχουν σπάσει τα νεύρα !!!!!!
Τώρα θα μου πεις, κοπέλα μου δεν είναι Ατκινς αυτό που κάνεις καλύτερα να κάνεις ισορροπημένη διατροφή, ναι συμφωνώ, αλλά στην ισορροπημένη διατροφή που μπορείς να φας απ΄ όλα, χάνω τον έλεγχο…
Εδώ και μερικές μέρες δοκιμάζω κάτι άλλο, στις τρεις μέρες Ατκινς την τέταρτη να φάω μόνο καλούς υδατάνθρακες για να μην έχω αυτή την ατονία, θα μου πεις ότι θα βγω από την κέτωση, αλλά αντί να τη χαλάσω είπα να δοκιμάσω και αυτό, μέχρι στιγμής μου πάει, αναμένω όμως γιατί δεν είναι να μου έχει άνθρωπος εμπιστοσύνη εμένα !!!!!!!!!