Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Nηστεία και Ατκινς

Απ: Nηστεία και Ατκινς 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17133

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
κατα τις 7 πινω τη σοκολατα μου και μετα τιποτα...κι αν δε τη πιω τρωω καμια φετουλα κασερι με 2-3 ελιες. οσο για την υπολοιπη μερα το πρωι η αυγο η φρυγανια με βουτυρο και κασερι η το ροφημα. μεσημερι κρεας ψαρι γαριδες οτι εχω τελος παντων με σαλατα και μαγιονεζα...καποιες φορες για συνοδευτικο τηγανιζω μελιτζανες που τρελαινομαι. το απογευμα στανταρ κατι γλυκο και μετα τα ξερεις....νομιζω το βραδυνο κανει ολη τη διαφορα...μεχρι τις 7,30 το πολυ....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Nηστεία και Ατκινς 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17134

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Μέχρι τις 7 και μετά τίποτα ???????? μπράβο σου τι να πω, αφού αντέχεις .... πόσα έχεις χάσει ?

Χριστινάκι, άκου να δεις τι κάνω η τρισάθλια !!!!!!! κάνω 3 μέρες Ατκινς με 15-25 γρ υδατάνθρακες, αυτές τις μέρες πεινάω, όμως αλλά το ελέγχω,
τη δε 4η μέρα ζαλίζομαι, νοιώθω εξάντληση και πεινάω σαν τρελή .... και τη χαλάω, στις 3 μέρες χάνω 1-1,5 κιλό στάνταρ, και τις 2-3 επόμενες που τη χαλάω παίρνω 1,
μισό κιλό σωσμένο δηλαδή… ε, σε 10-20 χρόνια θα έχω αδυνατίσει αν δε μου έχουν σπάσει τα νεύρα !!!!!!

Τώρα θα μου πεις, κοπέλα μου δεν είναι Ατκινς αυτό που κάνεις καλύτερα να κάνεις ισορροπημένη διατροφή, ναι συμφωνώ, αλλά στην ισορροπημένη διατροφή που μπορείς να φας απ΄ όλα, χάνω τον έλεγχο…

Εδώ και μερικές μέρες δοκιμάζω κάτι άλλο, στις τρεις μέρες Ατκινς την τέταρτη να φάω μόνο καλούς υδατάνθρακες για να μην έχω αυτή την ατονία, θα μου πεις ότι θα βγω από την κέτωση, αλλά αντί να τη χαλάσω είπα να δοκιμάσω και αυτό, μέχρι στιγμής μου πάει, αναμένω όμως γιατί δεν είναι να μου έχει άνθρωπος εμπιστοσύνη εμένα !!!!!!!!!
making small changes to see big results...

Απ: Nηστεία και Ατκινς 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17135

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
εχασα σε 1,5 μηνα 8 κιλα αλλα κολλησα αρκετες φορες....τωρα χανω πιο ευκολα....

Απ: Nηστεία και Ατκινς 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17136

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Τοτε alalumaki αυτο μπορει να ειναι και πεινας.Βεβαια δε το εχω δοκιμασει αυτο το ροφημα και δε ξερω.Κανε μια προσπαθεια να κανεις σωστα τη διατροφη πανω απο μια βδομαδα και θα δεις πως θα μειωθει η πεινα.

Απ: Nηστεία και Ατκινς 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17137

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Μπα, δε φταίει το ρόφημα, το ρόφημα το έχω πάρει 3 φορές μόνο.... η ασυνέπεια και η αναβλητικότητα μου φταίνε !!!!!!!
making small changes to see big results...

Απ: Nηστεία και Ατκινς 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17161

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
galadriel έγραψε:
Μια φορά το χρόνο - Μεγάλη Βδομάδα - νηστεύω. Η αλήθεια είναι ότι αλλιώς δεν καταλαβαίνω Πάσχα. Μέχρι τώρα η δεύτερη φορά μου στην Άτκινς είναι πολύ πετυχημένη και σκέφτομαι ότι σε καμιά δεκαριά μέρες έρχεται η Μ. Εβδομάδα. Τι κάνω λοιπόν; Σκέφτηκα ότι μπορώ να τρώω ταχίνι, μελιτζάνες, σαλάτες, ελιές, ταραμοσαλάτα χωρίς ψωμί (μετρημένες ποσότητες και υ/α) αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις:
1. Πόσους υ/α έχει το τυρί σόγιας; (Δεν έχω φάει ποτέ)
2. Δεν με πειράζει που για μια βδομάδα ίσως πεινάω χωρίς κρέας, τυρί και αυγό για να με κρατήσουν, αλλά φοβάμαι μήπως τα συγκεκριμένα πράγματα που θα τρώω με παχύνουν επειδή δε θα παίρνω πρωτεϊνη και λίπος (λάδι βέβαια θα τρώω). Να κολλήσω δεν με πειράζει.
3. Είμαι στην πρώτη φάση. Μπορώ να φάω ξηρούς καρπούς ελεγχόμενα;
Βάζω δύσκολα, το ξέρω.
Περιμένω απαντήσεις ή και εμπειρίες αν έχετε δοκιμάσει νηστεία με ατκινς.

Λοιπον εγω εκανα νηστεια ολη τη Μ. Βδομαδα....δεν μπορω να πω οτι περασα κ πολυ καλα...πεινασα παρα πολυ....αλλα τουλαχιστον εχασα κ 1.5 κιλο...εφαγα τυρι σογιας Fast Κολιος που δεν εχει πολλους υ/α. εφαγα κ αμυγδαλα ωμα, μανιταρια ψητα με λαδακι, ριγανη, σκορδο κ μπαλσαμικο...μπολικες σαλατες με ξηρους καρπους κ λαδι ....αυτα πανω κατω....α! κ πολλα υγρα: νερα, καφεδες, light coca cola....και κακαο 2 κουπες τη μερα.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.094 δευτερόλεπτα

Syndication