Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ταχινι

Re: ταχινι 8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13398

  • Σοφια 34
  • Το Άβαταρ του/της Σοφια 34
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 22
Καλημερα κι απο μενα!!!Τα δοκιμασα κι εγιναν τραγανα πολλυ ωραια δεν εβαλα καθολου κακαο αλλα δεν ειναι ουτε γλυκα ουτε πικρα μηπως το κακαο σου εχει ζαχαρη;Η ειναι το κανονικο κακαο το πικρο;Τελος παντων δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο θα δοκιμασω με περισσοτερη ζαχαρινη :|
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ταχινι 8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13737

  • Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 181
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Το κακαο που βαζω ειναι πολυ πικρο, δεν εχει καθολου ζαχαρη, αλλα βαζω λιγο και ριχνω ζαχαρινη σε σκονη με το ματι.
Στη γευση ηταν πολυ ωραια. Δεν ξερω αν με μπερδευει στη γευση το φιλαδελφια, γιατι σκετα τα μπισκοτα δεν τα εχω φαει ποτε.
if only mosquitoes sucked fat instead of blood
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ταχινι 8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13738

  • Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 181
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Το κακαο που βαζω ειναι πολυ πικρο, δεν εχει καθολου ζαχαρη, αλλα βαζω λιγο και ριχνω ζαχαρινη σε σκονη με το ματι.
Στη γευση ηταν πολυ ωραια. Δεν ξερω αν με μπερδευει στη γευση το φιλαδελφια, γιατι σκετα τα μπισκοτα δεν τα εχω φαει ποτε.
Δοκιμαστε τα και με κανελα αντι για κακαο, βγαινουν πολυ αρωματικα .
if only mosquitoes sucked fat instead of blood
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ταχινι 8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13748

  • ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 193
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Jubilee τα μπισκοτάκια τα ψήνεις στο φούρνο ή στο μικροκυμμάτων και στους πόσους βαθμούς;
Ξέρεις αν μπορώ να αντικαταστήσω την κρέμα γάλακτος με γάλα καρύδας ή όχι;
thanks


I did it once, I can do it again ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ταχινι 8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13757

  • Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 181
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Τα μπισκοτακια τα ψηνω στο φουρνο, με τον φουρνο μικροκυματων δεν τα πηγαινω καλα.
Τα βαζω στους 175 στον αερα για να μην αρπαζουν απο πανω γιατι μια φορα τα εκαψα .
Δεν θελουν πολυ ωρα, το πολυ 15 λεπτα.
Δεν εχω δοκιμασει με γαλα καρυδας να σου πω την αληθεια.
Απλα εχω παρατηρησει οτι το ταχινι μαζι με την κρεμα γαλακτος κανουν ενα μειγμα πολυ συμπαγες σαν μους το οποιο στεκεται, επειδη το ταχινι αποροφαει την κρεμα .
Αν εχεις ορεξη για πειραμα δοκιμασε με γαλα καρυδας, και πες μου .
Τι γαλα καρυδας παιρνεις? εγω χρησιμοποιω αυτο στην κονσερβα καμια φορα και το κανω με κοτα και λαχανικα αλλα εχει πολλα συντηρητικα δυστυχως
if only mosquitoes sucked fat instead of blood
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ταχινι 8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13758

  • ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 193
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
και εγώ αυτό στην μωβ κονσέρβα παίρνω και το βάζω στο smoothie ή στο κεκάκι πρωτείνης που φτιάχνω στη δουλειά.
είχα πάρει παλιότερα και αυτό στη χάρτινη συσκευασία (πάλι μωβ) αλλα για να κάνω μάσκα για να το βάλω ως μάσκα στα μαλλιά μου :)


I did it once, I can do it again ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.061 δευτερόλεπτα

Syndication