να σου πω την αληθεια εχω χασει τον λογαριασμο...ξεκινησα καπου στον Μαρτιο,αλλα πολυ χαλαρα χωρις αγχος.ημουν στα 58-59 κιλα,υψος 1.59 και εφτασα στα 54700 για την ακριβεια, σε ενα περιπου μηνα ,μετα ηρθε το Πασχα εβαλα παλι ενα μετα με επιασε μια λυσσα και ετρωγα πολυ και πολλα γλυκα[παντα βεβαια ολα απο τα δικα μας ....τρομαρα μου]εβαλα ακομα ενα και τωρα επιτελους συμμορφωθηκα και παλευω για τα τελευταια 4-5 που φυσικα δεν φευγουν ποτε και με τιποτα!χα!χα!νιωθω ομως πολυ καλα,δεν ζοριζομαι δεν νιωθω οτι κανω διαιτα,δεν μου λειπει τιποτε απο τα απαγορευμενα,μονο κανα φρουτακι που αν το λιγουρευτω ε!θα φαω και ενα κομματι,ενα ομως,αν θελησω γλυκο που το χω ελαττωσει αρκετα ,θα φτιαξω κατι απο τα δικα μας η' θα αρκεστω σε δυο τρια κομματακια της γνωστης σοκολατας και ειμαι οκ!το μονο που εκανα για να ξαναμπω στον ισιο δρομο μετα το Πασχα ηταν να μειωσω τους υδ.κατω απο 5 για τρεις μερες ,τοσο αντεξα ,γενικα εχω κατεβασει τις θερμιδες περιπου στις 1200 με 1300[για ποτε μαζευονται χαμπαρι δεν παιρνω...] οχι ιδιαιτερα απο λιπος ομως,και γυμναζομαι σχεδον καθημερινα για 40 λεπτα τουλαχιστον.που θα παει θα τα καταφερω!προσπαθω να το κανω τροπο ζωης γιατι μου ταιριαζει πολυ αυτη η διατροφη χωρις να βαζω χρονικο περιθωριο ηρεμα κι ωραια.κανε το ιδιο και κυριως υπομονη!!!

g

g