Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Το Κατερινακι μας γεννησε!!!!

Re: Το Κατερινακι μας γεννησε!!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8530

• eva.k
  • Το Άβαταρ του/της eva.k
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κατερίνα, να σου ζήσει το μωράκι σου, να είναι πάντα γερή, δυνατή και καλότυχη angel D
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Το Κατερινακι μας γεννησε!!!! 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8560

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
πολυ πολυ καλημερα σας!!!!!! με συγκινισατε παρα πολυ σας ευχαριστω ολες!!!!!!!!!!!! :P cry: ο πονος στην διαστολη γτ μετα στην εξωθηση δεν καταλαβα τπτ!! κοντεψε να μη προλαβει ο γιατρος μου να ερθει!! ωστοσο το αποτελεσμα σε ανταμειβει κ το γεγονος οτι μεσα σε 2ωρες ειαι ορθια κ γυρνας περα δωθε χωρις ιδιαιτερη ενοχληση! φανατστειετ οτι αφησα το μωρο στην κλινικη κ βγηκα εξω να αλλαξω δωρακι που μου ειχαν φερει! βγηκαμε την πεμπτη, αργηασα λιγο οχι για μενα αλλα για το μωρακι επειδη ηταν λιγο μικρη κ θελαμε να την παρακολουθησουμε απλα. αυτες τις μερες προαπαθουμε να προσαρμοστουμε! καλα ειμαι αλλα λιγο εξαντλημενη οσοςν αφορα οτι δεν κοιμαμαι καλα γτ η μπεμπα καθε 2-3 ωρες τρωει! εχει αρχισει ηδη η κατω βολτα των κιλων απο μονη της (σημειωτεον δεν εχω κ πολυ ορεξη), μεσα σε μια εβδομαδα εχω χασει 7 κιλα! καθε μερα κ κιλο! σμρ θα παω σουπερ μαρκετ να εφοδιαστω με τα απαραιτητα μας κ απο δευτερα ξεκιναω ξανα δυναμικα μαζι σας!!!! dance :lol:

Re: Το Κατερινακι μας γεννησε!!!! 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8565

• eva.k
  • Το Άβαταρ του/της eva.k
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κατερίνα, αν δεν θηλάζεις να ξεκινήσεις αμέσως, αν όμως θηλάζεις πρέπει να σου αναφέρω κάτι που διάβασα τώρα πρόσφατα: η φάσεις 1 και 2 πρέπει να αποφεύγονται από εγκυμονούσες και θηλάζουσες διότι δεν έχουν γίνει κατάλληλες μελέτες για την επίδραση των κετόνων στα μωρά γι' αυτό η φάση 3 είναι καλύτερη.Αν θυμάμαι καλά μπορείς να φας όσπρια, κάποια φρούτα (πεπόνι, καρπούζι, δαμάσκηνα, κεράσια, φράουλες, μισό μήλο, ροδάκινα), άγριο και καστανό ρύζι, ίσως πατάτες και καμιά φέτα ψωμί ολικής. Ελπίζω να βοήθησα

Re: Το Κατερινακι μας γεννησε!!!! 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8578

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ναι evaki σε ευχαριστω! θηλαζω αλλα οχι αποκλειστικο δινω κ συμπληρωμα! εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλαωστε χρειαζομαι κ γαλα τωρα που θηλαζω, το ξερω δεν θα την κανω πολυ βαρια απλα θα κοψω τα περιττα... γαλακτοκομικα θα τρωγω αλλα θα κοψω γλυκα σφολιατοειδη ψωμια ζυμαρικα, θα προσπαθησω να αυξησω κρεας κ ψαρια αλλαωστε οι πρωτεινες ειναι απαραιτητες στο θηλασμο γτ με βαση αυτες παραγεται το γαλα! φρουτα ουτεσιαλος δεν ειμαι ιδαιατερα φαν, παντα αναπληρωνα τις βιταμινες με σαλατες που λατρευω! hungry ngry

Re: Το Κατερινακι μας γεννησε!!!! 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8653

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αστε τα κοριτσια! μεχρι να μεγαλωσει η μπμπα τα εχω δει ολα! δεν μαφηνει καθολου να ησυχασω! δεν κανω τπτ αλλο απο το να τη νανουριζω κ να τη ταιζω! ουτε δουλειες σπιτι ουτε τπτ! αντε να μεγαλωσει λιγο γτ μου λειπει υπνος κ ξεκουραση! να στρωσει να μπει σε ενα προγραμμα γτ χαθηκαμε! καμια συμβουλη απο της τεος μαμαδες!!?? :roll:

Re: Το Κατερινακι μας γεννησε!!!! 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8654

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αχ Κατερινακι μου, μωρομανα. Οι συμβουλες ειναι οι ιδιες που μας ελεγαν οι μαμαδες, οι γιαγιαδες, κοκ.... Να κοιμασαι, οταν κοιμαται η μικρη. Μην λες: "ευκαιρια που κοιμαται, να κανω καμια δουλεια". Κοιμηθηκε το παιδι; Πεσε κοιμησου κι εσυ. Τρωει το παιδι; Φαε κι εσυ. Μην ανησυχεις για δουλειες σπιτιου και τετοια. Οι γιαγιαδες, μπορουν να βαλουν και καμια σκουπα, να πλυνουν και κανενα πιατο. Και προς Θεου!!! Μη την μαθαινεις σε αγκαλιες. Απο τη μερα που γεννιουνται, μαθαινουν να εκμεταλευονται τις καταστασεις. Ο δικος μου, ηταν ικανος να μεινει 48 ωρες αυπνος, αν δεν τον παιρναμε αγκαλια. Μολις τον παιρναμε αγκαλια, λες και κλειναμε τον διακοπτη στο off!!! Οι γιαγιαδες βλεπεις.....Ειδικα η μανα μου, που μου ελεγε: "Μα τι γαιδουρα εισαι εσυ; Τι μανα εισαι; Δεν ποναει η ψυχη σου να το βλεπεις να σπαραζει; Ελα δω πουλακι μου, ελα στη γιαγια..." Μονο που η γιαγια εφευγε το απογευμα, και η "γαιδουρα", πληρωνε τη νυφη ολη νυχτα....
Και μη στεναχωριεσαι. Μεταβατικη περιοδος ειναι, θα περασει.
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.106 δευτερόλεπτα

Syndication