Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: αφαιρεση μυωπιας με λειζερ

Re: αφαιρεση μυωπιας με λειζερ 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7398

• Ioanna
  • Το Άβαταρ του/της Ioanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
roulaki έγραψε:
anna9889 έγραψε:
όπως και το laser που έκανα για τις τρίχες, και από αρκούδα ξανάγινα γυναίκα!
:lol: :lol: :lol:
mamamaria έγραψε:
...ποσα πρασινα για ενα γουλι μπικινι;
ξανα-μανα :lol: :lol: :lol:

Γιααααα πεεεεε βρε anna9889, γιατι πολυ μας ενδιαφερει αυτο το θεμα. Εχω μια φιλη που εκανε λειζερ ποδια, μπικινι πριν 5-6 χρονια, και μου ειπε οτι αρχισαν να ξαναβγαινουν!! Βεβαια μιλαμε, οχι μονο για περιπτωση αρκουδας, αλλα για περιπτωση αρκουδας με τριχα σαν πευκοβελονα (απ'αυτες, που θα εβλεπε και η mamamaria, και πριν την επεμβαση).

Λοιπόν κορίτσια έχω κάνει μπικίνι και μπούτια στο εσωτερικό μέρος γιατί είχα πρόβλημα, μου γύριζαν οι τρίχες και ήμουν συνεχώς με σπυριά και κόκκινο δέρμα ...Πριν 5 χρόνια μου στοίχισε 1100 μετρητά,12 επισκέψεις μια κάθε μήνα.
Η ένταση του λέιζερ στην αρχή είναι χαμηλή και όσο περνάει ο καιρός την αυξάνουν, δεν μπορώ να πω ότι πονεσα κάποιες φορές ίσως ένοιωσα λίγο κάψιμο ειδικά εκεί που ήταν πιο σκληρές οι τρίχες, αλλά τρίχες δεν είναι τίποτα. Εγώ είμαι ευχαριστημένη γιατί το δέρμα μου είναι ο.κ ... έχουν βγει μερικές άλλα και πάλι καμιά σχέση το συνιστώ ανεπιφύλακτα... άλλη αίσθηση!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: αφαιρεση μυωπιας με λειζερ 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7399

• Ioanna
  • Το Άβαταρ του/της Ioanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σπουδαία ανακάλυψή το λέιζερ σε όλους τους τομείς της ιατρικής και της κοσμετολογίας.

Re: αφαιρεση μυωπιας με λειζερ 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7420

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Κοριτσάρες καλησπέρα. Μετά την αλλαγή του ονοματακίου, επιτέλους μπορώ να γράφω πιο ελεύθερα. Αυτό σημαίνει βέβαια ότι έχω να σας γράψω πολλά!

Λέηζερ ε; Ναι... Εγώ την έχω καταβρεί με τους μηνιαίους φακούς επαφής μου, που τους κρατάω μέχρι να τους νοιώσω στεγνούς -να μάθετε με τα υπονοούμενα :p.

Σε εμάς τους κομπιουτεράδες δίνουν ένα ποσοστό να επανεμφανιστεί η μυωπία, κατά συνέπεια μόλις δω και δεν σηκώνει το μάτι τον φακό, θα πάω για επέμβαση.

Με την αποτρίχωση που μου το γυρίσατε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να την κάνετε πάντα σε δερματολόγο. Μην εμπιστεύεστε ποτέ μα ποτέ αισθητικούς και άλλες άσχετες. Προσωπικά η philips μου η μηχανούλα αποτρίχωσης κάνει μια χαρά την δουλειά της, αλλά να πω την αλήθεια μου δεν έχω και τίποτα το ιδιαίτερο σε τρίχα.

Άντε καλώς σας ξαναβρήκα! ;)
Να σε προσέχεις, Marina

Re: αφαιρεση μυωπιας με λειζερ 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7423

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
We ve missed you Μέγα Συμβουλάτορα !!!!!!!!!
Ρε , εγώ έχω της Braun μου την πήρε η μαμά δώρο , 100 ευρόπουλα και μία φορά έκαμα την απόπειρα ,αλλά χωρίς αυτό το μπλε ζελέ που πρέπει να μπει κατάψυξη .... ! Κ
ΠΕΘΑΝΑ στον πόνο !!!!!!!!!!
Άι στο καλό...Καμιά συμβουλή? Πέρα από το ξυράφι... :cry: :cry:
Και τις ολικές αποτριχώσεις γιατί είμαι φοιτήτρια και no money no honey !
Θα του ρθει ταμπλάς του μπαμπά .... ;) ;)
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: αφαιρεση μυωπιας με λειζερ 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7424

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina, ρώτα και μας μου έχουμε μπόλικο από τρίχα!!!! έχω και γω την ίδια philips, αλλά πρέπει να τη χρησιμοποιώ δυο φορές τη βδομάδα! Και το καλοκαίρι.... ΑΣΤΑ!!! ξυράφι προς το παρόν (καλοκαίρι κάθε μέρα) και όταν τα οικονομικά ανέβουν... συζητάμε τους δερματολόγους!!! :)

Re: αφαιρεση μυωπιας με λειζερ 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7425

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Αποτρίχωση χωρίς πόνο δεν παίζει. Απλά... συνηθίζεις... Εγώ έχω αυτή και ο πόνος είναι σε αρκετά ανεκτά όρια.

Στο εμπόριο θα βρείς επίσης τοπικά αναισθητικά εξωτερικης χρήσης, αλλά υπάρχει και άλλη πατέντα. Πας στο φαρμακείο και παίρνεις ψυκτικό όπως αυτό που βάζουν οι αθλητές.

Τα αποτελέσματα πάντως αξίζουν τον πόνο. Ακόμη και με τρίχες να μείνει το πόδι -μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετή- ο άλλος δεν καταλαβαίνει τίποτα. ;)
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα

Syndication