Καλημέρα κορίτσια.
Το ποστ της Κατερίνας ήταν ορμώμενο από την κουβέντα μας σχετικά με το δικό μου ποστ εδώ : [url:334awcwc]
www.lowcarblife.org/viewtopic.php?f=33&t=654&start=15[/url]. Είχα νεύρα εκείνο το βράδυ με αυτά που διάβαζα και έστειλα και σχετικό μηνυματάκι στις δυό μου moderators για να τις ενημερώσω.
Διαβάστε το κομματάκι που ξεκινά με το "Τόνια το είπα και στο ποστ που σας έγραψα μαζί με τις συγνώμες μου. Εσείς επιβάλλεται να συναντηθείτε." Για να καταλάβετε το πνεύμα το δικό μου και της Κατερίνας, που συμφώνησε με τα λεγόμενά μου.
Θέλω -και θέλουμε- να πιούμε άπειρους καφέδες μαζί σας και να συζητήσουμε για την Άτκινς, τους γκόμενους, τα καλλυντικά, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον Κωστάκη, τον Γιωργάκη, την μουσική, τις ταινίες, τον καιρό, το σύμπαν...
Όλα αυτά μαζί και για ότι άλλο θέλετε. Απλά οι ρυθμοί που ζούμε απαιτούν τον ελεύθερο χρόνο μας να περνάμε χαλαρά. Ιδίως εγώ. Αν και νομίζω το ίδιο ισχύει και για εσάς. Να κάνω ένα διάλειμμα για καφέ και να ξεφύγω λίγο από την δουλειά. Να σταματήσει το μυαλό να σκέφτεται βρε παιδί μου!
Τις απορίες σας μπορείτε να τις γράφετε εδώ και απαντώνται άμεσα από όσο βλέπετε. Ένας από τους λόγους που επιμένουμε όλοι να γράφετε τα πάντα εδώ είναι γιατί μπορεί και άλλοι να έχουν την ίδια απορία και να βοηθηθούν. Αν το πείτε σε μια συνάντηση πχ το πιθανότερο είναι πως θα το ακούσουν 2-3 άτομα. Τι έχουμε καταφέρει με αυτό; Τίποτα! Νομίζω -και το έχω δει και στα ποστς σας- πως όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε και τον διπλανό. Οι απορίες και οι διαπιστώσεις λοιπόν, γράφονται εδώ. Για το καλό όλων μας.
Στο "συνεδριάκι" που θα κάνουμε, κεκλεισμένων των θυρών εννοείται, θα μιλήσουμε αναλυτικά για την Άτκινς. Αλλά θα είναι ειδική συνάντηση για το θέμα με παιδιά από όλη την Ελλάδα.
Ελπίζω να γίναμε και εγώ και η Κατερίνα κατανοητές και να μην μας παρεξηγήσετε. Όπως είπα και στο άλλο μου ποστ, όποιος θέλει να πιεί το χαλαρό του καφεδάκι ένα μεσημεράκι στην παραλιακή, το τηλέφωνό μου στην διάθεσή του.