Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Που είστε????

Re: Που είστε???? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1531

• IRINI
  • Το Άβαταρ του/της IRINI
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
AX ΒΡΕ ΕΥΘΥΜΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΥΘΥΜΙΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΕΦΑΓΑ 3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ Ι ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 1 ΚΑΛΤΣΟΥΝΙ 2 ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ.... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Που είστε???? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1532

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
IRINI σοβαρά δεν ξέρω τι θα κάνουμε .Εκείνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι πρέπει να το κάνουμε.Εγώ δεν νοιώθω ο εαυτός μου με τόσα κιλά.Εχασα μόλις 3,5κιλά και ένοιωσα πάρα πολύ όμορφα.Αρχισα να κοιτάω τα ρούχα στις βιτρίνες και πάνω που νόμιζα ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρω να το φτάσω μέχρι το τέλος επειδή δεν δυσκολεύομαι ιδιαίτερα με αυτότο είδος διατροφής,να'σου το χθεσινό επεισόδειο για να μου θυμίσει ότι τίποτα δεν άλλαξε και ότι τισ αποφάσεις μου σχετικά με το φαί τις κρατάω λίγο.Δεν ξέρω, είναι σαν να μη θέλω τελικά να αδυνατίσω.Δεν ξέρω τι να πω πια με μένα.Μάλλον χρειάζομαι ψυχίατρο.Τι άλλο να υποθέσω όταν εγώ η ίδια υπονομεύω τον εαυτό μου.Θα προσπαθήσω πάλι αλλά απογοητεύτηκα .Εσύ πώς τα πας?

Re: Που είστε???? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1537

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Να μην ακουω ηττοπαθιες! Κανατε, καναμε, ενα λαθακι.Και λοιπον? Αν δεν καναμε λαθη, θα ειμασταν Θεοι. Αλλα ειμαστε μονο ανθρωποι. Με σαρκα, με οστα και αδυναμιες. Στη ζωη, τα λαθη ειναι που σε κανουν πιο σοφο, πιο εξυπνο και πιο ψαγμενο. Λοιπον ακουστε το δικο μου τρικ. Αφου μεσα στο Πασχα κοιμομουν και ξυπνουσα και το μυαλο μου ηταν στο γεμιστο μου τσουρεκι, αφου εφαγα το μισο :oops: :P , σηκωθηκα ενα πρωι, πηρα μια σακουλα απορριματων, εριξα το υπολοιπο μεσα και οτιδηποτε μπηκε στο σπιτι, λογω Πασχα (κουλουρακια,πιτες,σοκολατες κλπ.) Πηγα στο σουπερ, και πηρα σοκολατα μαυρη, τις καινουργιες κρεμες στιγμης Γιωτης (εχουν μονο 13γρ υ/α το μπωλακι), και τορτιγιες. Βλεπεις εχω οικογεννεια, και γκρινιαζουν οταν δεν εχει τιποτα στο σπιτι. Τουλαχιστον, ας τρωνε lowcarb και ετσι θα μπορω και εγω να τσιμπισω κατι αν με πιασει η κριση για γλυκο. Οσο για τις τορτιγιες? Γινονται ενα τελειο σνακ (τις γεμιζω μ'οτι μου'ρθει) . ειδικα αυτες που ειναι ολικης, εχουν μονο 9γρ υ/α το τεμαχιο.
Α! και να μη ξεχασω. Τη βδομαδα που κρεπαλιασα, νομιζα οτι ειχα βαλει μισο κιλο. Περιμενα περιοδο ομως. Τελικα δεν εβαλα γραμμαριο! :lol: :lol: :lol:
love your self

Re: Που είστε???? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1539

• ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Είναι δυνατόν να πήρα ένα κιλό σε μια μέρα?Θα πάθωέμφραγμα ,και είμαι και σε επικυνδινη ηλικία. :lol: :lol: :lol:

Re: Που είστε???? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1540

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Ευθυμία μου είμαστε εδώ όλοι. Απλά τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Σας έχω νέα. Θα μας βάλω chat τελικά να μαζευόμαστε τώρα που γίναμε πολλοί. Ετοιμάζω και την νέα βάση με τα φαγητάκια. :D
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Που είστε???? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1541

• ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina σου έχω ξαναπεί ότι είσαι θησαυρός!Σας κάνω παραπονάκια γιατί παρασπονδώ συνέχεια και δεν αισθάνομαι καθόλου καλά.Οταν όμως σας διαβάζω δεν νοιώθω μόνη μου και παίρνω κουράγιο.Σήμερα τα έκανα πάλι θάλασσα.Εφαγα μια ολόκληρη σοκολάτα των παιδιών.Νοιώθω φοβερά άσχημα! :x cry: :cry: :cry:
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα

Syndication