Να μην ακουω ηττοπαθιες! Κανατε, καναμε, ενα λαθακι.Και λοιπον? Αν δεν καναμε λαθη, θα ειμασταν Θεοι. Αλλα ειμαστε μονο ανθρωποι. Με σαρκα, με οστα και αδυναμιες. Στη ζωη, τα λαθη ειναι που σε κανουν πιο σοφο, πιο εξυπνο και πιο ψαγμενο. Λοιπον ακουστε το δικο μου τρικ. Αφου μεσα στο Πασχα κοιμομουν και ξυπνουσα και το μυαλο μου ηταν στο γεμιστο μου τσουρεκι, αφου εφαγα το μισο

, σηκωθηκα ενα πρωι, πηρα μια σακουλα απορριματων, εριξα το υπολοιπο μεσα και οτιδηποτε μπηκε στο σπιτι, λογω Πασχα (κουλουρακια,πιτες,σοκολατες κλπ.) Πηγα στο σουπερ, και πηρα σοκολατα μαυρη, τις καινουργιες κρεμες στιγμης Γιωτης (εχουν μονο 13γρ υ/α το μπωλακι), και τορτιγιες. Βλεπεις εχω οικογεννεια, και γκρινιαζουν οταν δεν εχει τιποτα στο σπιτι. Τουλαχιστον, ας τρωνε lowcarb και ετσι θα μπορω και εγω να τσιμπισω κατι αν με πιασει η κριση για γλυκο. Οσο για τις τορτιγιες? Γινονται ενα τελειο σνακ (τις γεμιζω μ'οτι μου'ρθει) . ειδικα αυτες που ειναι ολικης, εχουν μονο 9γρ υ/α το τεμαχιο.
Α! και να μη ξεχασω. Τη βδομαδα που κρεπαλιασα, νομιζα οτι ειχα βαλει μισο κιλο. Περιμενα περιοδο ομως. Τελικα δεν εβαλα γραμμαριο!