Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: 12 κιλά σε 2 μήνες

Re: 12 κιλά σε 2 μήνες 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3877

• Annie
  • Το Άβαταρ του/της Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπράβο σου...έγραψες ότι τρως και λίγο ψωμί, σωστά? Μπορείς να γράψεις μια σου μέρα να πάρω καμιά ιδέα? wordthanx rdthanx
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: 12 κιλά σε 2 μήνες 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3971

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
annie γεια σου με κοτοπουλο , ψαρι, μπιφτεκια, αυγα, λιγο ψωμι οχι καθε μερα λιγα φρουτα σαλατες που και που αναψ/κα καθολου αλκοολ και πολυ δουλεια, με υπεροριες ετσι τα εχασα. sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 και με αρκετη ψυχικη δυναμη . goodluck odluck goodluck odluck σε ολους μας.

Re: 12 κιλά σε 2 μήνες 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3972

• Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μακαρονια και ριζι δεν εχω φαει καθολου σχεδον 100 μερες αλαντικα μονο 3- 4 φορες πατατες τηγανιτες 2 ισως 3 φορες ελαχιστες σαν μικρο παιδι .

Re: 12 κιλά σε 2 μήνες 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4003

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δημήτρη έχω ενθουσιαστεί!!! Και μ'αρέσει απίστευτααα που καταγράφεις την πρόοδο σου τόσο συχνά. Είναι πραγματικά πολύ...ενθαρρυντικό! ΠΟΛΥ όμως!!! Συνέχισε έτσι!!! ΠΟΣΟ ζηλεεέυω(με τη καλή έννοια) μακάρι να έχανα και γω τα 10...λές να τα κατάφερνα σε ένα μήνα. Να σου πώ...αυτά που τρώς τα τρώς σε μικρές ποσότητες? γιατί εγώ τις προάλλες πχ έφαγα ένα ψητό κοτόπουλο με λίγη μουστάρδα στις 12 το βράδυ. Ένα ολόκληρο κοτόπουλο....μόνη μου. Με τη πέτσα. :D

ΥΓ> συνέχισε να γράφεις την πρόοδο σου. Πολύ μ'αρέσει. Ένα ή 3 γεύματα? την ίδια ώρα πάντα,ή όποτε πεινάσεις? πίνεις πολύ νερό? βράδυ δε τρώς?

Re: 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4004

• Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπερα μου 1 φορα τη μερα τρωγω , ποτε στη ζωη μου δεν εχω φαει 1 κοτοπουλο, 1 ποδι τρωγω μονο ισως με σαλατα ψωμι οχι καθε μερα ,μεσημερι, η απογευμα το βραδι γαλα η 1 γιαουρτι κατα της 8 και τορα που κανω διαιτα δεν τρωγω φαι το βραδι. goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck

sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Re: 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4005

• Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
νερο πινω σαν καρλακας γιατι κουραζωμαι πολυ και ιδρωνω παρα πολυ καθε μερα εχω 5- 7 αεροπλανα της προαλες ειχαμε 13 αεροπλανα κ τα βγαλαμε με 5 ατομα μονο
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.065 δευτερόλεπτα

Syndication