Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Κατάλογος υδατανθράκων όλων των τροφών

Re: Κατάλογος υδατανθράκων όλων των τροφών 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #2932

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Παιδιά το in.gr έχει και αρκετά λαθάκια. Πχ δίνει κάτι άσχετες τιμές σε ορισμένα πράγματα. Μέχρι να φτιαχτούμε εδώ πέρα, να έχετε εμπιστοσύνη είτε στον δικό μας κατάλογο, είτε σε επίσημους ιατρικούς, είτε σε ξένους.

Βασικό κόλπο για να ξέρετε τι τρώτε, είναι να προτιμάτε τα τυποποιημένα προϊόντα. Εκτός από τα κίτρινα τυριά, η φέτα δεν το βλέπω εύκολο να νοθευτεί με αλεύρι. Άντε να νερωθεί.

Οπότε, απλά μην αγοράζετε χύμα προϊόντα για να μην ψάχνεστε. ;)
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κατάλογος υδατανθράκων όλων των τροφών 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #2935

• MARLOU
  • Το Άβαταρ του/της MARLOU
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
δε λεω οτι τη νοθευουν αλλα οταν κανεις τη διαιτα ατκινς στην πρωτη φαση απαγορευεται το γαλα, το γιαουρτι και η φετα!!! ο λογος ισως να μην ειναι η ποσοτητα υδ/κων αλλα οτι μπλοκαρει ο οργανισμος!!! εγω που δε ετρωγα αυτες τις τροφες σε δυο εβδομαδες εχασα 6 κιλα!!!

και μιλαω για αυτους που θελουν να χασουν κιλα!!! οταν το κανεις για θεμα υγειας φυσικα δεν υπαρχει προβλημα γιατι εκει απλα υπολογιζεις τους υ/ες χωρις να υπαρχει προβλημα αν μπλοκαρει ο οργανισμος!!!
sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Κατάλογος υδατανθράκων όλων των τροφών 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #2936

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
bravo avo Αλλά πρέπει να σου πώ ότι ζηλεύω τρελλά!Σε δυό εβδομάδες 6 κιλά;Γιατί δεν μας γράφεις τι τρώς μπας και τα καταφέρουμε κι εμείς τα πτωχά να χάσουμε κανένα κιλάκι;Εβδομαδιαίο προγραμματάκι ασ πούμε.Μήπως κάνω κάτι λάθος γιατί έχω κολλήσει ξανά!!! tantrum ntrum

Re: Κατάλογος υδατανθράκων όλων των τροφών 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #2938

• Dimitris
  • Το Άβαταρ του/της Dimitris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina έγραψε:
Βασικό κόλπο για να ξέρετε τι τρώτε, είναι να προτιμάτε τα τυποποιημένα προϊόντα. Εκτός από τα κίτρινα τυριά, η φέτα δεν το βλέπω εύκολο να νοθευτεί με αλεύρι. Άντε να νερωθεί.

Οπότε, απλά μην αγοράζετε χύμα προϊόντα για να μην ψάχνεστε. ;)

Κοίταζα σήμερα τις τυποποιημένες φέτες και σε άλλες αναγράφεται 0 υδατάνθρακες και σε άλλες 0,8 ή άλλη τιμή. Στην πραγματικότητα ποτέ δεν είναι μηδέν οι υδατάνθρακες, η χαμηλότερη τιμή είναι 0,2. Το πρόβλημα με τα τυποποιημένα είναι ότι η τιμή τους συνήθως είναι μεγαλύτερη. Αλλά αν δεν ξεπερνάς τα 100-120 γραμμάρια μπορείς να υπολογίζεις 1-2 υδατάνθρακες.

Re: Κατάλογος υδατανθράκων όλων των τροφών 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #2995

• ezmeralda
  • Το Άβαταρ του/της ezmeralda
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εγω βρηκα ενα αλλο site ευχρηστο ευκολο και ομορφο : http://www.dietstories.gr/metritis.php

Re: Κατάλογος υδατανθράκων όλων των τροφών 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #2996

• MARLOU
  • Το Άβαταρ του/της MARLOU
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευθυμια έγραψε:
bravo Αλλά πρέπει να σου πώ ότι ζηλεύω τρελλά!Σε δυό εβδομάδες 6 κιλά;Γιατί δεν μας γράφεις τι τρώς μπας και τα καταφέρουμε κι εμείς τα πτωχά να χάσουμε κανένα κιλάκι;Εβδομαδιαίο προγραμματάκι ασ πούμε.Μήπως κάνω κάτι λάθος γιατί έχω κολλήσει ξανά!!! tantrum ntrum

δεν εχω προγραμμα οτι μου ερθει :D το πρωι θα φαω η λιγο ανθοτυρο η κανενα αυγο
στο ψυγειο μου εχω βραστα αυγα για τις λιγουρες
τρωω αφοβα ομελετες με λουκανικα η μπεικον (τα λοθκανικα θελουν ψαξιμο για υδ/ες) ζελε χωρις ζαχαρη κοτοπουλο και κρεατα σε κανενα δε τα φτιαχνω με σαλτσα ντοματας τρωω την ημερα 1 ντοματα και λιγο αγγουρι (δε μου αρεσει το μαρουλI)
μπιφτεκια και κεφτεδακια χωρις ψωμι και αλευρι... (ποτε απο εξω)
ζαμπονακια παριζακι (μονο ενα εχω βρει στα Dia)
οταν τρωω εξω τη βγαζω με καλαμακια και τυροσαλατα (οχι πολυ), γενικα εξω φοβαμαι τι μπορει να περιεχει το καθε κρεατικο και ετσι επιλεγω το απλο ψητο!!!

συνοδευω τα φαγητα με μαγιονεζα...

καφε πινω δυο απο μια ζαχαρινη το καθενα

και μερικες φορες οταν υπολογιζω τρωω και ενα παγωτο απο τη νεστλε το σλιμ... βασικα αυτο που κανω ειναι οτι ακολουθω τη πρωτη διαιτα του ατκινς οταν δεν αφαιρουσες τις φυτικες ινες... τις υπολογιζω και αυτες!!!

που και που τρωω κανενα μαγειρευτο πχ μπαμιες αλλα ενα φλυτζανι και συμπληρωνω με καποιο κρεας...

:D D D
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.116 δευτερόλεπτα

Syndication