Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Μεσος ορος απωλειας βαρους

Re: Μεσος ορος απωλειας βαρους 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12416

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Γιατί καλή μου έχεις απογοητευτεί; 2 Κιλά δεν είναι λίγο. Σκέψου ότι κάποιοι σε διαιτολόγους και με δίαιτες πείνας, χάνουν 1 κιλό τον μήνα.
Άλλωστε μην ξεχνάς, ότι είναι πολλοί οι παράγοντες για να χάσεις κιλά. Η ηλικία, ο μεταβολισμός, οι θερμίδες, το πόσα κιλά είσαι, η καθιστική ζωη.
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μεσος ορος απωλειας βαρους 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12445

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
lilageo καθολου μην απογοητευεσαι ,ειπες 1εβδομαδα 2κιλα ,αν καταλαβα σωστα ,δεν υπαρχει λαθος και προβλημα συνεχισε με παθος κρατα κατω απο 20 και τελος , εχεις το πανω χερι στη διατροφη σου , το 2 θα το δεις γρηγορα να αλλαζει συνηθως ετσι γινεται ,μην ανησυχεις απο τωρα για κολλημα ασε να ερθει πρωτα fryingpan yingpan ,αν ερθει ...
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: Μεσος ορος απωλειας βαρους 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12448

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
εγω εχω χασει σε τρεις εβδομαδες 3κιλα και συνηθως τρωω απο 12 εως 17 υδ. καθημερινα.θελω αλλα 5 κιλα .να προσθεσω υδ.η' θα χανω ακομα πιο αργα οποτε να μεινω μεχρι να τα χασω κατω απο 20,ισως και πολυ λιγοτερους απο 10, και σιγα σιγα μετα να αυξησω κατα5 καθε εδομαδα?[για να περασω και απο τα επομενα σταδια μεχρι να βρω το τελικο μου περιθωριο υδ].η' πρεπει τωρα να ανεβασω λιγο για να δω αποτελεσμα?γενικα δεν χανω και ιδιαιτερα ευκολα.η αληθεια ειναι οτι δεν ζοριζομαι και ιδιαιτερα σε αυτους τους υδ. αν πρεπει να αυξησω θα το κανω με κανενα φρουτακι και λιγο γαλα.μπορω η΄ να κατσω στα αυγα μου???? :?: :?: :?: λεει στο βιβλιο οτι οταν σου μενουν ακομα 7 κιλα απο το τελικο σου στοχο καλο ειναι να προχωρας στη 2η φαση.εννοειτε οτι εμπιστευομαι περισσοτερο εσας τους παλιους με την πολυτιμη εμπειρια σας απο οτι το βιβλιο!αν μπορειτε ενημερωστε και μας τα νεουδια... wordthanx rdthanx sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Μεσος ορος απωλειας βαρους 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12453

• sylvioula
  • Το Άβαταρ του/της sylvioula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σάσα η γνώμη μου είναι ότι αφού έχεις λίγα κιλά να χάσεις κι αντέχεις, να μείνεις στην πρώτη φάση μέχρι να σου μείνει το τελευταίο δίκιλο. ο καλός μας κύριος Άτκινς όταν έλεγε τελευταία 7 κλιλά μιλούσε γι αυτούς που έχουν ΠΟΛΛΑ κιλά να χάσουν. Βέβαια εξαρτάται από σένα και πόσο γρήγορα θέλεις να ξεμπερδέψεις. εγώ προσωπικά όταν αρχίζω και προσθέτω παρασύρομαι, τρώω παραπάνω από όσο πρέπει και δε χάνω τίποτα. καλή συνέχεια!!!

Re: Μεσος ορος απωλειας βαρους 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12457

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
ευχαριστω!και εγω παντως πιστευω οτι αφου δεν ζοριζομαι και ιδιαιτερα θα παραμεινω κοντα στους 20 υδ.και βλεποντας και κανοντας!τωρα που σας βρηκα ζεστους bravo avo να ρωτησω και κατι ακομα?εχω τωρα δυο βραδια στη σειρα που τρωω μισο γιαουρτι[εβροφαρμα προβειο με 2,4υδ/100γρ]και καμμια φετουλα κασερι και ζαμπον,και επεσε η ζυγαρια αλλο μισο κιλο!ειμαι και σε περιοδο παραλληλα.την υπολοιπη μερα φυσιολογικα,κρεας σαλατα η'ψαρι σαλατα,ρουλοψωμο, οπωσδηποτε κατι σε γλυκο ,σε λογικη ποσοτητα κτλ.αυτο που θελω να πω ειναι το εξης.κανω καλα που μειωσα αρκετα το βραδυνο,κι ας εχει αποτελεσμα η΄ μηπως συνηθισει ο οργανισμος σε λιγοτερες θερμιδες και μετα μολις φαω πιο καλα το βραδυ τα παρω παλι πισω???ειναι το γνωστο παλιο που σιγουρα ολοι το εχετε κανει που λενε κοψε το βραδυνο και θα χασεις.εγω δεν το εκοψα αλλα το μειωσα αρκετα.κανω βλακειες??? fryingpan yingpan fryingpan yingpan

Re: Μεσος ορος απωλειας βαρους 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12480

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
οτι αφορα το βραδυνο θα σου πω τη δικια μου προσαρμογη , τρωω κατι ελαφρυ αν περασει η 21,00ωρα δλδ γιαουρτι με λιγα αμυγδαλα μεσα , η διαφορετικα σαλατα μπολικη με τονο νερου μικρο .
πριν τις 21,00 τρωω --οχι παραπεντε :lol: , τρωω κανονικα οτι γευμα εχω , πχ κοτοπουλο ψητο με δυο πιπεριες δυο μανιταρια και μπολικη σαλατα , σε μενα αυτο πιανει μια χαρα κοιμαμαι αναλαφρα και δεν με εχει κολλησει πουθενα ..μεχρι στιγμης ...
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.069 δευτερόλεπτα

Syndication