Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: μαρμελαδα με ζαχαρινη?

Re: μαρμελαδα με ζαχαρινη? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11194

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εγω βρηκα μια με βερικοκο και μια με φραουλα στο καρφουρ αλλα τις λενε d'arbo. 3 γρ υδ στα 100. μες τη χαρα εφαγα λιγοτερο απο το 1/3 αυτης με το βερικοκο το απογευμα της παρασκευης και τωρα, κυριακη βραδυ, ακομα να συνελθω απο τη διαρροια. υποψιν πως εχω δυο μερες να φαω, ειμαι μονο με νερο, ωμο ελληνικο καφε με λεμονι και βρασμενη ριγανη.!! τετοιο πραγμα δεν ξαναπαθα ποτε σε τετοια ενταση και διαρκεια... και δεν εχω κανενα απολυτως συμπτωμα κρυολογηματος για να το αποδωσω εκει. πωπω πως θα παω για δουλεια αυριο; να σημειωθει πως η ημερομηνια ληξης, η υφη και η γευση ηταν μια χαρα!!
υποψιν πως αν οι δυσκοιλιοι του φορουμ βρουν αυτο το ποστ φερελπιδο δεν θα στραβωσω, απεναντιας θα χαρω για την παρτη τους... και οι δυο οι φασεις ζορικες.....χαχα!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: μαρμελαδα με ζαχαρινη? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11195

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
darbo λεγεται η μαρμελαδα.οσο για την διαροια και εγω το επαθα αλλα για 2-3 ωρες καθημερινα μετα την μαρμελαδα

Re: μαρμελαδα με ζαχαρινη? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11196

• aspnet4eva
  • Το Άβαταρ του/της aspnet4eva
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κορίτσια αυτό οφείλεται στην κατανάλωση πολυολών (βλεπε μαλτιλόλη)! Λογικά στη συσκευασία πρέπει να γραφει πως η υπερκαταναλωση προκαλει υπακτική δράση! Απλά μειώστε την ποσότητα και θα είστε οκ! (Την έχω πατήσει και εγώ βλέπετε αλλά με σοκολάτα fytro! :lol: )

Re: μαρμελαδα με ζαχαρινη? 15 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #13091

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
εγω πηρα μπολικες φραουλιτσες που ειναι της εποχης ,τις εβρασα με ζαχαρινη,να παρουν δυο τρεις βρασεις,και βαζακι-ψυγειο,ετοιμη η μαρμελαδα χωρις δυσαρεστα επακολουθα ...τουαλετας!και κραταει αρκετο καιρο!!!υπαρχει και συνταγη στο φορουμ και με ζελατινη αν θελετε για να πηξει περισσοτερο.εγω δεν το βρισκω αναγκαιο!φιλακια! hug g fryingpan yingpan

Re: μαρμελαδα με ζαχαρινη? 15 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #13093

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
γεια σου sasa με ωραια σου ,καλα εκανες και το ποσταρες +1000 σε αυτο που εκανες ,κοριτσια το δικο σας κατασκευασμα ειναι το μονο που μπορειτε να εμπιστευτειτε , ολα τα αλλα δεν ειναι ποτε σιγουρα , επισης η ποσοτητες που τρωμε παιζουν το ρολο τους ....στα κολληματα μας , φιλια σε ολες και ολους και καλη δυναμη ...
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα

Syndication