Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: βοηθειιια!!

Re: βοηθειιια!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10290

• kwstantina
  • Το Άβαταρ του/της kwstantina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
θα συνεχισω και σημερα! σημερα παραγγειλα παλι 2 μεριδες γυρο και εφαγα γιατι πεφτει πολυ διαβασμα λογω καποιων εξετασεων και δεν θελω και να πειναω! σημερα τον πηρα απο αλλου και τους ειπα ΣΚΕΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! εχω πεθυμησει πολυ τον γυρο και ηταν η ευκαιρια της ζωης μου! αν δω ομως οτι εχω βαλει παλι νομιζω θα ταν καλυτερη η αποτοξινωση με τα φρουτακια tantrum ntrum ευχαρηστω και παλι για την βοηθεια σου sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
[url=http://www.diaet-ticker.de:nejnk5qz]
[/url]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: βοηθειιια!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10291

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
τα φρουτακια είναι out σου λέω fryingpan yingpan καλυτερα να φας μια σαλατάρα αν θες να τους σνεβάσεις! 8)
Positive Positive Positive!

Re: βοηθειιια!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10292

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
τα φρουτακια είναι out σου λέω fryingpan yingpan καλυτερα να φας μια σαλατάρα αν θες να τους ανεβάσεις! 8)
Positive Positive Positive!

Re: βοηθειιια!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10298

• kwstantina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
χαχα οκ θα τρωω σαλαταρες που ειναι in αν δεν πετυχει παλι :D D αχχχ και προτιμουσα και τους γυρους!! το καλό ειναι οτι σημερα που εφαγα γυρο ακομα νιωθω οτι δεν φουσκωσα! θα δειξει ομως αυριο η ζυγαρια μια και καλή!!
[/url]

Re: βοηθειιια!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10308

• gria-kat
  • Το Άβαταρ του/της gria-kat
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα σας
Αν και εντελώς καινούρια και στην δίαιτα και στην παρέα σας θα ήθελα να σου πω Κωνσταντίνα μου λίγο για το θέμα της ζυγαριάς, γιατί και εγώ έχω αυτή την κακή συνήθεια να ζυγίζομαι συνέχεια.
Και την χαρακτηρίζω κακή όχι εγώ αλλά το βιβλίο της δίαιτας Άκτινς "New Atkins New You". Σου παραθέτω το απόσπασμα από το βιβλίο (αν υπάρχει κανένα λάθος στην μετάφραση σας ζητώ προκαταβολικά συγνώμη)
"Ο μύθος του καθημερινού ζυγίσματος
Ο μύθος: η ζυγαριά δεν λέει ψέμματα
Η αλήθεια: Αν δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε με σοφία αυτό που λέει η ζυγαριά σας τότε θα σας τρελάνει. Ακόμα και οι τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικές ζυγαριές έχουν ένα σφάλμα παλαιότητας. Δεν μπορούν να σας πουν τι βρίσκεται μέσα στο σώμα σας με τόση ακρίβεια ώστε να είναι ο καθημερινός οδηγός της προόδου της δίαιτάς σας. Και ορίστε το γιατί:
Ένα τυπικό σώμα ενός ενηλίκου περιέχει 38 λίτρα νερού, το οποίο όμως μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 37 και 39 λίτρων. Αφού όμως το 1 λίτρο νερού ζυγίζει 900 γραμμάρια ο βάρος σας μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ +- 1,8 κιλών από το πραγματικό σας βάρος. Αυτή η διαφορά των 1,8 κιλών είναι μία "γκρίζα ζώνη" για το ζύγισμά σας, η λειτουργία των νεφρών και η δίψα μπαίνουν σε λειτουργία μόνο όταν φτάσετε το ανώτατο και το κατώτερο σημείο αυτής της ζώνης.
Περιορίζοντας τους υδατάνθρακες θα σας οδηγήσει να χάσετε κάποια παραπανίσια υγρά αλλά θα συνεχίσει να υπάρχει αυτή η γκρίζα ζώνη του +-1,8 κιλών.
Σε αυτό προσθέστε το γεγονός ότι η γυναίκα όταν περιμένει περίοδο μπορεί να πάρει 2,5 κιλά από κατακράτηση υγρών.
Άρα σίγουρα η ζυγαριά δεν μπορεί με ακρίβεια να δείξει την απώλεια πχ του 1,5 κιλού λίπους που χάσατε μέσα σε μία εβδομάδα.
Άρα ξεχάστε το καθημερινό ζύγισμα.
Εναλλακτικά μπορείτε να:
-Ξεχάστε εντελώς το ζύγισμα και να βλέπετε την διαφορά στα ρούχα σας και στο πόσα καλά νιώθετε εσείς.
- Ζυγίζεστε μία φορά την εβδομάδα για να έχετε μία γενική ιδέα για την πρόοδό σας.
- Ζυγίζεστε καθημερινά αλλά καταγράφετε τις μετρήσεις σας και βγάζετε το μέσο όρο των 3 τελευταίων ημερών ή και ολόκληρης της εβδομάδας. Αυτό το μειώση το σφάλμα της ζυγαριάς σας.

Όποια μέθοδο και αν προτιμάτε μην αφήστε μια παλιοζυγαριά και μια παλιοκατακράση υγρών να σας χαλάσουν την αυτοεκτίμηση σας και την διάθεση σας."

Re: βοηθειιια!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10313

• kwstantina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οντως gria-kat εχεις μεγαααλοοο δικαιιιο και αυτο μολις το διαπιστωσα!!! Παρολο που χθες εβαλα 800γ σημερα εχασα 300 και εφαγα και πιο πολυ χ8ες!!! dance nce Αρα ΣΥΝΕΕΕΧΙΙΙΙΖΩΩΩ!!! ευχαριστω πολυυυυ!!! αντε να φευγει και το κιλο σιγα σιγα!!! καλη μαςςς συνεχεια στην διατροφουλα μας!!!
φιλακιιιααα
[/url]
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.190 δευτερόλεπτα

Syndication