Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: ασπαρταμη

Απ: ασπαρταμη 7 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14391

  • koyrsaros
  • Το Άβαταρ του/της koyrsaros
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 28
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
irena 68 έγραψε:
Για πες εσυ που βλεπω κατεχεις τι γνωμη εχεις για το carblose και τι carbguik?

απο οτι βλεπω ειναι ειδικα κατεργασμενα προιοντα για διατροφη σαν την δικια μας..
σαν τα προιοντα ατκινς...

ουτε τα ατκινς ουτε αλλου ειδους τα εχω χρησιμοποιησει....
δυστηχως στερουμαι εδεσματα οπως κεικ, ψωμι και τετοια

αν (ανθρωποι ειμαστε) λυγισω, περιοριμενη ποσοτητα αυτου που λιγουρευτηκα.
δεν τα φτιαχνω σπιτι για να μην τυχον χασω τον ελεγχο
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ασπαρταμη 7 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14392

  • irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 400
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Κουρσαρε το ξερω οτι χαννουμε πιο ευκολα ετσι αλλα μηπως οταν στερουμαστε πολλα πραγματα μετα βαριομαστε και πεφτουμε με τα μουτρα μεσα?η ταπεινη μου γνωμη αυτη.καλη συνεχεια.....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ασπαρταμη 7 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14393

  • koyrsaros
  • Το Άβαταρ του/της koyrsaros
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 28
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
εχουμε καθιερωσει καθε 2η βδομαδα
να επιτρεπουμε 1 φορα στον εαυτο μας να φαει κατι που επιθυμει
(1 γευμα, οχι τουρτες κλπ)
ετσι καπως ελαχιστοποιουμε τις πιθανοτητες να ξεφυγουμε
Τελευταία διόρθωση: 7 Χρόνια 6 Μήνες πριν από koyrsaros.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ασπαρταμη 7 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14398

  • irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 400
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
πολυ καλο αυτο.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ασπαρταμη 7 Χρόνια 5 Μήνες πριν #14554

  • nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 132
παιδιά εγώ είπα να δοκιμάσω τη Σπλέντα γιατί ήξερα ότι πρόκειται για προϊόν σουκραλόζης που δεν δημιουργεί πρόβλημα στον οργανισμό. Αφού την αγόρασα (8 ευρώ τα 100 γρμ παρακαλώ) είπα να ενημερωθώ λίγο παραπάνω και διαπιστώνω ότι είναι βιομηχανοποιημένο προϊόν και περιέχει χλώριο (σε ένα άτομο ζάχαρης προσθέτουν τρία άτομα χλωρίου)...με όλες τις συνέπειες για τον οργανισμό που εύκολα μπορούμε να συνάγουμε (περισσότερα εδώ www.truthaboutsplenda.com/index.html).
Καταλήγω ότι το καλύτερο υποκατάστατο για τη ζάχαρη είναι η στέβια..η οποία προέρχεται από το φυτό της στέβιας.
Πάσα περαιτέρω πληροφορία καλοδεχούμενη!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ασπαρταμη 7 Χρόνια 5 Μήνες πριν #14565

  • chrysa74
  • Το Άβαταρ του/της chrysa74
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 19
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
πανάκριβη η σπλεντα όντως. 4,59 την βρήκα στον λουμίδη στην ομόνοια. Την χρησιμ πολύ στην αμερική όμως. Κ η στέβια είναι ακριβή. Την βρήκα στο οικολογικό στην πανεπιστημίου. σουκραλόζη χρησιμοποιώ απο σουητ εν μπαλανσ. Μάλλον θα πάρω στέβια όμως και γω και θα χρησιμ πιο λίγη. φαντάζομαι θα ναι γλυκιά
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.120 δευτερόλεπτα

Syndication