Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Αν θέλετε μπορείτε να απαντήσετε;

Αν θέλετε μπορείτε να απαντήσετε; 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6756

• skaradi
  • Το Άβαταρ του/της skaradi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας;Είμαι καινουρια στην παρέα σας αλλά όχι στη δίαιτα!Την έκανα πριν πολλά χρόνια και έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης μου (30) και δεν τα ξαναπήρα ποτέ.Τώρα θέλω να χάσω μερικούς πόντους μόνο και να βελτιώσω την κυτταρίτιδα;όσες κυρίες την εφαρμόζετε βλέπετε διαφορά σε αυτό το θέμα;Γιατί ξέρω ότι η ταχεία απώλεια κιλών επιδεινώνει την κυτταρίτιδα.Θέλω να πώ μήπως κάποιος που δεν έχει να χάσει πολλά κιλά δεν πρέπει να την εφαρμόσει; Η πείρα σας τι λέει; Ευχαριστώ και καλό κουράγιο.Οι κόποι σας να ανταμοιφθούν.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Αν θέλετε μπορείτε να απαντήσετε; 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6759

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Γεια σου παλια-καινουργια φιλη μας. Θα σου μιλησω μονο για μενα. Με την ατκινς εχασα περιπου +/- 12 κιλα. Προβλημα με την κυττιτιδα; Ουδεν. ισα ισα παρατηρησα και βελτιωση. Το μονο που ειδα εγω ειναι μια χαλαρωση, αλλα σ'αυτο φταιει οτι δεν εκανα καθολου γυμναστικη.
Αλλωστε μην ξεχνας, τι ειναι η κυτταριτιδα. Ειναι λιποκυταρα, εγκλωβισμενα μεσα σε νερο. Η ατκινς, αποδεκατιζει το λιπος. Αρα, bye bye κυτταριτιδα.
love your self

Re: Αν θέλετε μπορείτε να απαντήσετε; 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6760

• skaradi
  • Το Άβαταρ του/της skaradi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ ρουλάκι.Παλιά μου είχε δώσει τη δίαιτα φίλη.Την είχε από καρδιολόγο για να χάσει ο αντρας της κιλά και να κάνει χειριυργείο.Εγώ έχασα πολλά κιλά τότε αλλά τώρα θέλω να χάσω κανά 2-3.Αλλά με πρήζουνε ότι θα κάνω πολλή κυτταρίτιδα και τέτοια.Ετσι σκέφτηκα να ρωτήσω πιο ανοιχτά ΄μυαλά και πιο ΄΄ψημένους΄΄ στη δίαιτα.Σε ευχαριστώ πολύ.Με ενθαρρύνες

Re: Αν θέλετε μπορείτε να απαντήσετε; 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6762

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλησπερα κοπελα μου κι απο μενα! εγω δεν ειχα να χασω πολλα κιλα απλα το ειδα σαν διατροφη πιο πολυ κ σαν μια πολυ καλη βελτιωση στο σιδηρο μου που ηταν χαμηλο λογο του στιγματος! θα σου μιλησω απο προσωπικη καθαρα πλευρα.. μπορει πολλα κιλα να μην ειμαι αλλα ειχα κ εχω προβλημα με την κυτταριτιδα ανεκαθεν, δυστηχως μιας κ ολοι ξερουμε δεν εχει να κανει μονο με διατροφη κτλ. ισως ειναι κ ενας μυθος αυτος, η εστω το τελευταιο προβλημα! ενα μεγαλο ποσοστο εχει να κανει με την κληρονομικοτητα κ κακη δομη τωου δερματος λιποκυτταρων κτλ. ναι η αποτομη αυξηση κ μειωση βαρους δρα λιγο κατασατλτικα στη βελτιωση της, στην προκειμενη περιπτωση ωμως ειναι στο χερι σου ποσο αποτομη θα ειναι αυτη η μειωση ειδικα αν δεν εχεις να χασεις πολλα κιλα. εγω που ειχα λιγα εχασα πιο αργα γτ δεν την εκανα τοσο πιεστικα στο πρωτο σταδιο, εκανα τους βασικους κανονες αλλα αυξησα πολλυ τα λαχανικα μου κ τις σαλατες, νερο κ αραια κ που κ φρουτα. ετσι εχανα σχετιοκα λιγο πιο αργα, επισης εκανα κανονα ενα μπανακι καθε βραδυ πριν τον υπνο με συσκευη μασαζ κ κρεμουλα, (οργανωμενη επιθεση!!!) κ να σου πω ειδα μεγαλη διαφορα!!!! κ σουτ μιλαω για προβλημα οχι αστεια!!! θεωρω οτι με βοηθησε παρα πολυ κ με καλο συντονισμο σιγουρα θα δεις μειωση! δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι κ τωρα που εμεινα εγκυος κ δεν μπορω να ακολουθησω πιστα την πρωτη φαση κ λογο ορμονων εχω μια αυξηση αλλα μολις γεννησω παλι τα ιδια θα κανω!!! καλη επιτυχια λοιπον!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.116 δευτερόλεπτα

Syndication