Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet frappe

diet frappe 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13128

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Χαιρετώ και συνεχίζω ερωτήσεις. Πήγα τις προάλλες σε ένα φαρμακείο και ρώτησα για τον diet frappe της power health και μου είπαν οτι έχει αποτελεσματα ως προς την όρεξη. Σου μειώνει την όρεξη και βοηθά στην αποβολή τοξινών, είναι διουρητικός γτ περιέχει πράσινο τσάι και ζητείται πολύ από τον κόσμο. Τι γνώμη έχετε εσείς? 15 ευρώ στοιχίζει και τον έχω βάλει στο μάτι. Θα βοηθήσει ή θα κολλήσει? Από ψυχολογικής πλευράς???
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: diet frappe 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13129

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
αμαν!λες να κανει οντως δουλεια και να σωθουμε η' ειναι ακομα μια μπαρουφα...πολυ θα το θελα ,γιατι αυτες τις μερες δεν ξερω τι με επιασε και ολο τρωω,μια γλυκο,μια αλμυρο!! fryingpan yingpan οποιος ξερει ας απαντησει γιατι καιγομαστεεεε hungry ngry hungry ngry hungry ngry

Re: diet frappe 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13131

• Σοφια 34
  • Το Άβαταρ του/της Σοφια 34
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν ξερω να δωσω σιγουρη απαντηση αλλα αν σκεφτουμε οτι κι ο απλος φραπες κοβει προσωρινα την ορεξη και ειναι διουρητικος αρα τι παραπανω κανει αυτος ο καφες που τον πουλανε και 15Ε :?: coffee ffee

Re: diet frappe 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13132

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Αν μπεις στο σαιτ της παουερ χελθ θα δεις ότι αποβάλει λέει τους υδατανθρακες απο τις τροφές που τρώμε και μειώνει τη όρεξη... Και πολλοί τον αγοράζουν..... Τι να πω.... Εγώ πάντως έχω ψηθεί άσχημα για να τον αγοράσω να δω. Απλά φοβάμαι μη τυχόν και με κολλήσει καμιά ώρα ή τπτ άλλο.......................... Ας μας πει κάποιος!!!! Θεεεεεεεεεενκς!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.160 δευτερόλεπτα

Syndication