Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: καθαροι υδατανθρακες!μπερδευτηκα!

καθαροι υδατανθρακες!μπερδευτηκα! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10068

• karlajo
  • Το Άβαταρ του/της karlajo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
παιδια help!εχω μπερδευτει.πρεπει να τρωμε μεχρι 20 γρμ καθαρους υδατανθρακες η γενικα υδατανθρακες?εγω μεχρι τωρα μετρουσα συνολικους υδατανθρακες?και τωρα που σκεφτομαι να δοκιμασω μπαρες ατκινσ βλεπω οτι μια μπαρα εχει 18 γρ συνολικους υδατανθρακες :shock: .εχω μπερδευτει.ασ με βοηθησει καποιος.κανω ατκινς τρεισ μηνες κ μαλλον την κανω λαθος! να ενημερωσω οτι βρισκομαι στην πρωτη φαση!ευχαριστω! :roll: :roll: :roll: :roll: hungry ngry hungry ngry oops ps oops ps oops ps
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καθαροι υδατανθρακες!μπερδευτηκα! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10072

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Ax! Κarlajo αδιαβστο σε πιανω..
Μιλαμε παντα για καθαρους υδατανθρακες..αν εσυ μετραγες ολικους δεν πειραζει..μαλλον την εκανες πιο στερητικη σε υδατ απ οτι ειναι απαραιτητο..δες στην ανιστοιχη ενοτητα κ βρες τον καταλογο μας (τροφιμων- κατω απ τα στοιχεια σου, δεξια) ή κ τα σαιτς που εχουν αναρτησει οι συναγωνιστες μας κ προσαρμοσε τη διατροφη σου αναλογα..μαλλον τωρα θα τρως πολυ καλυτερα κ με μεγαλυτερη ποικιλια!!
Κ οι μπαρες γραφουν αναλυτικα τους καθαρους..ειναι κ νοστιμες κ σε "κρατανε" , λιγο "τσιμπανε" ομως στην τιμη,ε,κ δεν ειναι κ για χορταση..1 την ημερα! αν δε σε κολλησουν..εγω δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα..μονο αν επρεπε να βγω για εξωτερικες δουλειες κ χρειαζομουν κατι για δεκατιανο..
Καλη ή μαλλον καλυτερη συνεχεια..

Re: καθαροι υδατανθρακες!μπερδευτηκα! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10080

• karlajo
  • Το Άβαταρ του/της karlajo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
αχ mamajoanna σ ευχαριστω παρα πολυ!τισ παρειγγειλα τις μπαρες κ πηρα κ μπαρες δημητριακων.δεν νομιζω να τρωω μια την ημερα.μιση... ισα ισα να μου φευγει η μονιμη λιγουρα που εχω για γλυκο.πιο πολυ γι αυτο τις πηρα!τι να πω τρεισ μηνες η χαζη την εκανα λαθος!! :D D D D απο δω και περα σωστα λιοπον ...για να δουμε τι διαφορα θα δω!! dance nce dance nce dance nce dance nce

Re: καθαροι υδατανθρακες!μπερδευτηκα! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11618

• marke
  • Το Άβαταρ του/της marke
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Geia!Eimai neo melos kai tha htela na rwthsw kai egw me thn seira mou gia to thema ydatanthrakwn. Polla proionta anagrafoun thn posothta sakxarwn panw sthn syskeyasia. Ayto den prepei logika na ypologizoum?

Paradeigmata..(an kai einai kontra sthn diaita Atkins) einai
1.to mauro pswmi se fetes twn 28 gr. Pisw anagrafei: ydatanthrakes: 10,5 gr ek tvn opoiwn sakxara 0.9!!! Ston metrhth ydatanthakwn Atkins pou katevasa apo to pc mou anaferei oti to pswmi exei peripou 11 gr katharous udatanthrakes..
2.to aspro ryzi. Anagrafei pisw sthn syskeyasia tou: 48 gr ana merida ek twn opoiwn sakxara 0,3 gr!!!!Enw kati tetoio symfwna me ton metrhth Atkins den symfwnei...

Na diekrinisw oti to pswmi kai to ryzi anhkoyn stis amyloyxes trofes (an auto einai pou upologizetai kai oxi ta sakxara) ,alla en prokeimenw kai oxi mono, den mas endiaferoun mono oi anagrafomenes times sakxarwn??

Re: καθαροι υδατανθρακες!μπερδευτηκα! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11620

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Δεν μας ενδιαφέρει όμως το θέμα της ζάχαρης αλλά και το άμυλο που περιέχει η κάθε τροφή και είναι απαγορευτική. Γι αυτό απαγορέυεται και το αλεύρι και τα παράγοντά του. Αν μπορεις γράφε ελληνικά, είναι και κανόνας του φορουμ

Re: καθαροι υδατανθρακες!μπερδευτηκα! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11644

• marke
  • Το Άβαταρ του/της marke
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οκ!!Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.204 δευτερόλεπτα

Syndication